Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Liviu Dragnea și Irina Tănase "compatabilitate 110%". Numerologul Mihai Voropchievici: Ea e DOMINATOARE

Liviu Dragnea și Irina Tănase "compatabilitate 110%". Numerologul Mihai Voropchievici: Ea e DOMINATOARE

Un articol de: - 12 Mar 2018, 15:28
Liviu Dragnea și Irina Tănase "compatabilitate 110%". Numerologul Mihai Voropchievici: Ea e DOMINATOARE Monden

Cuplul Liviu Dragnea și Irina Alexandra Tănase este pe val.

Se anunță nuntă mare în PSD. Liviu Dragnea are gânduri de însurătoare, iar premierul Viorica Dăncilă s-a oferit să-i fie nașă. (Detalii AICI)

Relația Liviu Dragnea – Irina Alexandra Tănase nu este contat cu foarte multe șanse de către opinia publică. El, la vârsta a doua, cu putere și bani, ea, o tânără frumoasă, fără carieră. Totuși, numerologul Mihai Voropchievici îi contrazice pe contestatari și spune că între Liviu și Irina există o compatibilitate foarte bună.

"Irina are o vibrație a numelui 2, iar Liviu Dragnea are 6. Sunt două cifre pare, vorbim despre o compatibilitate de 110%. Caracterul Irinei este echilibrat, diplomat, sensibil, imaginativ. Câteodată este pasivă, leneșă și supusă. Nu asta se vrea? În schimb, Liviu Dragnea este fermecător, conciliant, artist, sentimental, câteodată indecis, dar foarte senzual. Irina are imensă nevoie de dragoste, de tandrețe, este o fire visătoare, dar este dominatoare. În schimb, Liviu Dragnea caută plăceri și dragoste, iar echilibrul lui general trece prin cel sentimental", a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

"2 cu 6 sunt compatibilități fantastic de bune. Toate cifrele care se substituie literelor din nume și prenume o conduc la o fire foarte dominatoare, cu interese puternice. Este destul de cooperantă, dar puțin comunicativă. Este onestă, directă, muncitoare, își asumă responsabilități, dar este puțin mai impulsivă, ușor neconciliantă în cuplu. De aici pot apărea discuțiile. (...) Irina este atrăgătoare, vrea să placă, are un exces de nouă. Are patru cifre de nouă. În mod normal, ar trebui să aibă două. Este romantică, ușor de influențat, teatral, vrea să placă cu orice preț, este o fire mai mândră care acceptă să fie adulată. Și... bombă... nu voiam să o spun, dar o s-o zic: persoanele care au exces de nouă, pe latura efectivă, sunt amante excelente", a mai spus numerologul