Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Liviu Vârciu se află în mijlocul unui scandal între fiica cea mare și actuala iubită. „Anda Călin nu o prea suportă pe Carmina” (FOTO)

Liviu Vârciu se află în mijlocul unui scandal între fiica cea mare și actuala iubită. „Anda Călin nu o prea suportă pe Carmina” (FOTO)

Un articol de: Roxana Mirea - 26 Iun 2020, 20:43
Liviu Vârciu se află în mijlocul unui scandal între fiica cea mare și actuala iubită. „Anda Călin nu o prea suportă pe Carmina” (FOTO) Monden

Este cunoscut faptul că Liviu Vârciu nu este foarte apropiat de fiica lui cea mare, Carmina. Recent, s-a descoperit că fosta parteneră a lui Liviu Vârciu și mama primei lui fiice, Ami Teiceanu, nu s-ar înțelege deloc bine cu Anda Călin, actuala iubită a actorului. Motivul ar fi că Anda Călin are o antipatie față de Carmina. Ba mai mult, aceasta l-a determinat pe Liviu să suspende comunicarea și întâlnirile cu prima lui fată.

 

Liviu Vârciu, prins în mijlocul unui scandal între fiica sa cea mare și actuala iubită

 Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

Liviu Vârciu a picat în mijlocul unei situații controversate. Actuala lui iubită, Anda Călin, nu o are la suflet pe Carmina, fiica cea mare a actorului în vârstă de 18 ani, informează cancan.ro. Acest scandal nu este recent și datează de ceva vreme, având în vedere că Anda Călin l-a determinat pe iubităl său să întrerupă comunicarea și vizitele cu fiica lui.

Cum era de așteptat, Ami Teicescu și Carmina nu sunt deloc mulțumite de întreaga situație.  

„Anda Călin nu o prea suportă pe Carmina. Din cauza asta, Liviu ar fi rupt legătura cu fiica lui. A fost prins la mijloc în acest scandal și nu a vrut să-și supere iubita”, a declarat o persoană din anturajul lui Liviu Vârciu pentru sursa citată mai sus.

 

Carmina, despre relația cu Liviu Vârciu

 

Anul trecut, Carmina a declarat că Liviu Vârciu nu a fost foarte implicat în viața sa de-a lungul timpului. De asemenea, l-a acuzat pe tatăl său că nu spune adevărul în ceea ce privește modul în care s-a ocupat de dezvoltarea și creșterea ei. Aceasta a mai afirmat că iar fi plăcut ca relația dintre ea și Liviu Vârciu să fie așa cum este prezentată pe micile ecrane, însă realitatea este cu totul alta, motiv pentru care fata nu a mai vrut să păstreze tăcerea.

„Când eram mai mică, obișnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile și nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă. În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanță din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecțiune.

Tata a început să mă susțină financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum 6 ani, nu ne-a susținut nici pe mine și nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze și să mintă, și, deși este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face. Sincer, mi-aș fi dorit din tot sufletul ca relația mea cu tata să fie așa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este”, a declarat Carmina anul trecut.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Varciu,   carmina varciu,   Anda Calin