Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Liz Taylor, Michael Jackson şi Marlon Brando, evadare din New York după atentatele din 11 septembrie 2001

Liz Taylor, Michael Jackson şi Marlon Brando, evadare din New York după atentatele din 11 septembrie 2001

Elizabeth Taylor, Michael Jakson şi Marlon Brando au fugit din New York, a doua zi după atentatele din 11 septembrie 2001, cu un autoturism condus de ei până în statul Ohio, într-o călătorie impresionantă, înfăţişată într-o animaţie taiwaneză.

În preajma evenimentelor tragice de la World Trade Center, Michael Jackson se afla în New York, unde susţinuse două concerte la Madison Square, şi adusese cu el doi dintre cei mai buni prieteni ai săi: Marlon Brando şi Liz Taylor, relatează Vanity Fair.

Toţi trei s-au trezit prizonieri în oraş, după ce turnurile au căzut. Michael a primit un telefon de la nişte prieteni din Arabia Saudită, care l-au avertizat că America este sub atac. Astfel, el i-a grăbit pe Marlon şi pe Elizabeth, dar şi pe cei din anturajul său, să plece cât mai repede din New York.

De aici, povestea devine complicată, întrucât în faţa hotelului unde erau cazaţi Michael şi Marlon, fanii se puneau în faţa maşinii, urmărindu-i pe stradă şi ţipând. Fiind imposibil să zboare, ei au condus.

În acest timp, Elizabeth era cazată la un alt hotel. Un fost angajat al lui Michael Jackson a spus că i-a condus pe cei trei într-un ”adăpost temporar şi sigur din New Jersey”, înainte ca cele trei staruri de la Hollywood să pornească în marea călătorie.

„Au ajuns până în Ohio, într-o maşină condusă de ei înşişi”, povesteşte bărbatul.

Se spune că Marlon Brando i-a enervat pe ceilalţi doi parteneri de călătorie cerându-le să oprească la fiecare restaurant KFC şi Burger King care le ieşea în faţă.

Actorul Corey Feldman, un bun prieten al lui Michael Jackson şi care a asistat la acel concert susţinut de Michael Jackson la Madison Square Garden, a declarat: "Îmi amintesc că Michael voia să o scoată pe Elizabeth din oraş. A căutat la început un avion particular cu care să plece de acolo".

Dar o altă versiune, a unuia dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Liz Taylor susţine că Elizabeth nu a părăsit New York-ul, pentru că starea de sănătatea actriţei nu i-a permis acest lucru.

„Elizabeth a rămas în urmă. Ea a insitat să meargă la biserică să se roage, şi a mers la un adăpost unde erau oameni care nu puteau să ajungă acasă sau care au rămas să îi caute pe cei dispăruţi. Ea a mers şi la Ground Zer, iar ulterior, aeroporturile s-au deschis şi a plecat acasă”, a spus prietenul regretatei artiste, sub protecţia anonimatului.

Evadarea din New York a trei staruri de la Hollywood


Citeşte mai multe despre:   michael jackson,   new york,   atentate,   evadare
 
 
 
Loading...