Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden LOVITURĂ COLOSALĂ pentru Cristian POMOHACI! Chiar în Postul Paştelui, JUDECĂTORII au decis…

LOVITURĂ COLOSALĂ pentru Cristian POMOHACI! Chiar în Postul Paştelui, JUDECĂTORII au decis…

Un articol de: - 04 Mar 2018, 18:46
Monden

Cristian Pomohaci a primit o nouă lovitură din partea magistraților într-un caz care vizează suspendarea dreptului fostului preot de a conduce. Judecătorii au respins  că nefondată plângerea contravențională formulată de Pomohaci și au menținut procesul-verbal de constatare a contravenției.

"Respinge, că nefondată, plângerea contravențională formulată de petentul POMOHACI CRISTIAN DORIN în contradictoriu cu intimatul IPJ TULCEA-SERVICIUL RUTIER. Menține procesul-verbal de constatare a contravenției seria PTLX, nr.046137, încheiat la dată de 31.05.2017 de IPJ Tulcea-Serviciul Rutier, ca fiind legal și temeinic. Cu drept de apel, care se depune la Judecătoria Tulcea, în termen de 30 zile de la comunicare", a fost decizia dată de magistrați, potrivit stirilekanald.ro.

O hotărâre similară a fost dată și de judecătorii din Târgoviște, în decembrie 2017: "Respinge plângerea contravențională. Menține procesul verbal de contravenție seria PDBX numărul 010302/5.06.2017. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Târgoviște".

Citeşte mai multe despre:   preot