?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Lovitură pentru familia regală: TRECUTUL a ajuns-o din urmă pe Kate Middleton! Nimeni nu şi-ar fi imaginat aşa ceva... INCREDIBIL ce s-a găsit în pat...

Lovitură pentru familia regală: TRECUTUL a ajuns-o din urmă pe Kate Middleton! Nimeni nu şi-ar fi imaginat aşa ceva... INCREDIBIL ce s-a găsit în pat...

Un articol de: - 22 Ian 2019, 19:40
Monden

Chiar dacă acum Meghan Markle este cea care produce subiecte de presă în Marea Britanie şi în SUA, în anii trecuţi Kate Middleton era în aceeaşi situaţia ca actuala ei cumnată.

În primăvara anului 2011, cu doar câteva zile înainte ca Prinţul William să o ia de soţie pe Kate Middleton, jurnaliştii de la Daily Mail scoteau la lumină detalii incredibile şi neştiute până atunci din trecutul celei care urma să devină Ducesă de Cambridge.

Născută în Marea Britanie, Kate Middleton şi-a petrecut o parte a copilăriei în Iordania, acolo unde tatăl ei lucra ca dispecer de avion pentru o companie aeriană. Reîntorşi în Anglia, părinţii lui Kate Middleton au trecut prin momente grele, deoarece fetiţa lor avea probleme la şcoală din cauza colegilor şi a colegelor. Iniţial, ea a fost înscrisă la şcoala St. Andrews din Pangbournela, după care a fost mutată la şcoala Downe House din Berkshire, iar mai apoi a ajuns la Marlborough College.

La cea de-a doua şcoală, actuala Ducesă de Cambridge a fost supusă mai multor agresiuni: colegele ei o agresau atât verbal, cât şi fizic, ajungând inclusiv să i se pună excremente în pat!

Despre problemele pe care le-a avut soţia Prinţului William în copilărie a vorbit şi Susan Cameron, fosta directoare a şcolii Downe House din Berkshire, scrie OK. Aceasta a afirmat că abuzurile la care a fost supusă Kate Middleton sunt exagerări ale presei, însă a confirmat că Ducesa de Cambridge a avut o copilărie nefericită.

Citeşte mai multe despre:   Kate Middleton
 
 
 
Loading...