Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Lovitură pentru fiica Stelei Popescu. Motivul pentru care Doina Maximilian a fost dată în judecată. Are legătură cu averea uriașă lăsată moștenire (GALERIE FOTO)

Lovitură pentru fiica Stelei Popescu. Motivul pentru care Doina Maximilian a fost dată în judecată. Are legătură cu averea uriașă lăsată moștenire (GALERIE FOTO)

Un articol de: George Lupu - 15 Iun 2020, 12:24
Lovitură pentru fiica Stelei Popescu. Motivul pentru care Doina Maximilian a fost dată în judecată. Are legătură cu averea uriașă lăsată moștenire (GALERIE FOTO) Galerie foto (12) Monden

Probleme în justiție pentru fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian. Aceasta a fost dată în judecată la sfârșitul anului trecut de o firmă imobiliară. Aceasta a fost chemată la tribunal în calitate de pârât  într-un dosar al cărui obiect este "pretenții", după ce a scos la licitație mai multe obiecte de valoare ale Stelei Popescu. Asta având în vedere că averea pe care actrița ar fi lăsat-o se ridică la aproape un milion de euro.

Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 22 aprilie 2020. Din cauza pandemiei de coronavirus, termenul a fost amânat și reprogramat pentru 1 iulie 2020, scrie wowbiz.ro.

Doina Maximilian s-a ocupat, alături de Stela Popescu, de Asociaţia Puiu Maximilian, cea prin care se derulau diverse evenimente artistice, în memoria soţului Stelei Popescu.

În 2018, Doina Maximilian a cerut radierea Asociaţia Puiu Maximilian, procedură care a ţinut mai bine de un an.

În 2018, Doina Maximilian a radiat şi firma Busu Star SRL, ce activa în domeniul „activităţi de creaţie artistică”, prin care se încasau drepturile de autor de pe urma lui Puiu Maximilian şi ale Stelei Popescu. Radierea înseamnă că firma nu va mai exista, practic va ieşi din evidenţele Registrului Comerţului. Pentru a parafa radierea,  Doina Maximilian a trebuit să stingă şi datoriile firmei, care nu erau mari, de doar 847 de lei.

Citeşte mai multe despre:   Stela Popescu,   Doina Maximilian