Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Lumea îl vrea VĂDUV! Soțul Ilenei Ciuculete PUS LA ZID pentru "infidelitate". S-a pozat prea GALEȘ...

Lumea îl vrea VĂDUV! Soțul Ilenei Ciuculete PUS LA ZID pentru "infidelitate". S-a pozat prea GALEȘ...

Un articol de: - 02 Iun 2017, 17:21
Lumea îl vrea VĂDUV! Soțul Ilenei Ciuculete PUS LA ZID pentru "infidelitate". S-a pozat prea GALEȘ... Monden

La nici 3 luni de la moartea soției sale, Cornel Galeș s-a trezit pus la zid și judecat pe nedrept de așa zisi fani ai regretatei Ileana Ciuculete, scrie Wowbiz.

Scandalul a pornit de la o fotografie realizată de Cornel Galeș alături de o cântăreață de muzică populară, Georgiana Lepădat, cei doi pozându-se împreună în culise, la spectacolul de folclor organizat cu ocazia Zilelor Snagovului. Georgiana se afla la spectacol în calitatea de interpretă, iar Cornel Galeș ca impresar.

Nimeni nu s-ar fi gândit însă ce tam-tam se va isca după publicarea fotografiei.

În imagine, Cornel Galeș poartă în continuare doliu, este trist și îngândurat, dar cârcotașii s-au grăbit să comenteze în mod acid prima apariție a văduvului alături de o altă femeie.

"E prea repede, mai trebuie așteptat măcar până la 6 luni", a comentat o internaută, lăsând să se înțeleagă că între Cornel Galeș și colega fostei sale soții ar exista o altfel de relație și că bărbatul ar vrea să-și refacă viața.

"Nu a făcut nimic greșit. Stimată doamnă, e normal, trebuie să fie înconjurat de prieteni, suferința este foarte mare și dureroasă"

 "Cornel nu a fost la distracție, a fost la muncă! Asta pentru cei care își dau cu părerea în necunostință de cauză!"

"Cât de răi sunt unii oameni. Criticați, urâți, jigniți! Cine vă dă acest drept? Aveți senzația că sunteți mai buni, mai frumoși, mai deștepți?",  au comentat alți internauți, grăbindu-se să îi ia apărarea văduvului Ilenei Ciuculete.

Devenit fără voia sa subiectul unei discuții atât de delicate, Cornel Galeș a precizat că interpreta Georgiana Lepadat și sotul ei, Silviu Lepădat, care se afla și el în zona de concert, îi sunt prieteni apropiați de familie.  

“Nu mă interesează comentariile. Eu lucrez în domeniul acesta și nu dau socoteală nimănui, când și alături de cine mă pozez. ”, a declarat Cornel Galeș explicând că trebuie să muncească și să-și câștige pâinea, nu să aștepte să treacă 6 luni.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!