Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden LUMEA TEATRULUI, ÎNDURERATĂ !!! DIN PĂCATE… ESTE VORBA DE ILEANA STANA IONESCU... (FOTO)

LUMEA TEATRULUI, ÎNDURERATĂ !!! DIN PĂCATE… ESTE VORBA DE ILEANA STANA IONESCU... (FOTO)

Un articol de: - 08 Iun 2017, 08:21
LUMEA TEATRULUI, ÎNDURERATĂ !!! DIN PĂCATE… ESTE VORBA DE ILEANA STANA IONESCU... (FOTO) Monden

Actrița Ileana Stana Ionescu, una dintre cele mai mari artiste ale teatrului și cinematografiei din România a  mărturisit cu durere că foarte mulți dintre prietenii și colegii săi de breaslă au trecut în neființă.

În vârstă de 80 de ani, actrița și-a amintit cu lacrimi în ochi de colegii săi, mari nume ale scenei de teatru românești, care nu mai sunt printre noi.

„Toţi cei pe care i-am iubit şi mi-aş dori să îi mai am lângă mine sunt pe altă lume. Nu pot decât să mă gândesc şi să sper că din tânăra generaţie o să fie unul sau altul care să-mi fie alături şi mai reuşesc să facem câte ceva realitatea este că mi-e dor de cei care au plecat şi am rămas din generaţia noastră foarte puţini. Nici nu vreau să fac socoteala că mă cutremur. Am amuţit acum”, a declarat actrița, conform Libertatea.

Absenţa lui este pentru mine foarte neplacută pentru că dorul care se aşterne în suflet nu se alină mai cu nimic. Numai când este el prezent, atunci parcă se consumă tot ce simt eu. Asta e situaţia”, a afirmat artista.

„Adevărul este că venirea fiului nostru ne-a umplut viaţa. Nu pot să-mi concep viaţa fără această existenţă a lui. Ne-a îmbogăţit-o. Avem permanent dorinţa de a trăi şi a ne bucura pentru el şi cu el”, a completat soțul vedetei, Andrei Ionescu.

 

Citeşte mai multe despre:   teatru,   artista