Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden LUPTA NEMILOASĂ cu cancerul A DOBORÂT-O! LACRIMI pentru RONA HARTNER!

LUPTA NEMILOASĂ cu cancerul A DOBORÂT-O! LACRIMI pentru RONA HARTNER!

Un articol de: B1.ro - 22 Aug 2019, 12:55
Monden

Rona Hartner trece prin momente grele de când s-a descoperit că suferă de cancer de colon.

De obicei e un munte de optimism și bună dispoziție, dar, în ultimele luni, Rona Hartner (46 de ani) încearcă să facă pe cât posibil să gândească pozitiv din cauza diagnostivului cumplit.

Cu toate acestea, artista este pregătită să lase acest episod dureros în spate și să se concentreze pe părțile pozitive ale vieții. Din acest motiv, Rona și logodnicul său au stabilit data nunții și au anunțat asta cu mare entuziasm.

În luna martie, Rona Hartner a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Herve, după o relație de mai bine de un an. Cei doi au decis să nu își consume povestea de iubire și fizic, punând accent pe păstrarea unei logodne caste. "Vrem să facem o căsătorie creştină care, la catolici, e foarte exigentă. Aşadar, suntem într-o logodnă castă. Lumea se miră că mai există aşa ceva. S-ar zice că e foarte greu, dar e minunat, pentru că descoperim şi depănăm nişte forme ale iubirii pe care altfel le-am fi rărit şi nu am fi ştiut că există”, a povestit Rona Hartner, pentru Formula AS.

Iată că momentul nunții se apropie cu pași repezi, căci artista a dezvăluit data aleasă. A făcut asta printr-un filmuleț scurt în care apare așa cum o știm cu toții: optimistă, zâmbind cu gura până la urechi. Rona și iubitul său DJ vor face marele pas în 5 octombrie.

În februarie, Rona Hartner a primit o veste care a bulversat-o inițial. A fost internată de urgență în spital și, în urma investigațiilor, i s-a descoperit un cancer la colon. Aceasta a fost operată, când medicii i-au extirpat tumora: „Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat şi a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat şi am primit veştile după trei săptămâni şi era într-adevăr cancer, era malignă. Am plecat la un oncolog în Franţa. Oncologul mi-a spus că nu mai e nici o zi de aşteptat  şi că trebuie să fac citostatice de prevenţie timp de şase luni. De fapt, lângă această tumoare cancerigenă, mai erau încă cinci” a declarat Rona la Antena Stars.

Citeşte mai multe despre:   rona hartner
 
 
 
Loading...