Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden "M-a vrut, dar i-am dat reject!”. Scandal în showbiz-ul românesc: "Mi se pare jignitor pentru mine să mă combin cu una atât de bătrână"

"M-a vrut, dar i-am dat reject!”. Scandal în showbiz-ul românesc: "Mi se pare jignitor pentru mine să mă combin cu una atât de bătrână"

Un articol de: - 14 Iul 2016, 17:33
"M-a vrut, dar i-am dat reject!”. Scandal în showbiz-ul românesc: "Mi se pare jignitor pentru mine să mă combin cu una atât de bătrână" Monden

Război în showbiz-ul românesc. Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, și Victoraș Micula, fiul patronului Frutti Fresh, se atacă public de câte ori au ocazia.

"Mi se pare jignitor pentru mine să mă combin cu una atât de bătrână că nici nu ştiu câţi ani are, dacă nici Piţurcă nu o mai ia care are 60 de ani, eu ce să mai zic?! Nu am avut în viaţa mea nici o legătură cu ea decât o singură dată când mi-a luat un interviu mai demult. Eu nu am făcut decât să râd de ea că nu ştie să vorbească bine româneşte, atât, doar mi-am bătut joc de ea. Nu avea cum să se dea la mine pentru că pe mine nu mă interesează femeia, îmi bag p...a în ea şi mă piş pe punctul ei de vedere. Dacă la 15 ani era c....a lui Piţurcă şi amantă declarată vă daţi seama ce fel de persoană e ea! Dacă a făcut o pasiune pentru mine îmi bag p...a în pasiunea ei. Lucrurile sunt simple: eu nu m-am dat la ea şi ea nu s-a dat la mine, ăsta e adevărul. Am şi martori. La mare sunt cu o prietenă şi un prieten care au văzut tot ce s-a întâmplat. Atât am avut de spus", a spus Victoraş pentru Cancan.

La rândul ei, fosta balerină a declarat pentru aceeași sursă că Micula junior este ”un căcăcios! M-a vrut, dar i-am dat reject!”.

După această declarație, Blochina a publicat pe Facebook o amplă postare dedicată acestui subiect.

"De obicei nu-mi pierd timpul oferind răspunsuri unor oameni care nu merită! Azi sunt în toane bune şi fac o excepţie!! Scriu acest text în speranţa că poate, poate, s-o lipi ceva de tînărul orădean care se simte ZEU bazându-se pe munca şi banii părinţilor. Deci, puştiule, citeşte şi fă un efort să înţelegi exact ce spun: bunul simt există sau nu.... NU se poate cumpăra niciodată ( la fel că inteligenţa şi educaţia- lucruri de care, evident, duci lipsa). Vor veni momente în viaţă în care vei avea nevoie de mai mult decît atârnătorii care-ţi cîntă în strună şi care-ţi perie orgoliul de mascul feroce. (chiar aşa, au dispărut toate OGLINZILE în Oradea? Altfel nu-mi imaginez cum ai putea crede vreodată că o femeie că mine ar putea să fie interesată de tine... Pe bune??? Plimbările cu avionul părinţilor cred că nu ţi-au priit deloc, aerul rarefiat ţi-a ameţit cei doi neuroni singuratici...e singură explicaţie pe care pot să mi-o dau vizavi de reacţiile tale). Aş putea continua cu textul, însă sunt sigură că deja ai obosit citindu-l, aceste rînduri depăşind cu mult "cantitatea de literatură" cu care tu eşti obişnuit!", a scris ea pe reţeaua de socializare.