Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden MĂCEL într-un RESTAURANT de lux din Capitală: Celebra BUNESA a declanșat URGIA! S-a bătut ca-n filme cu nepoata PREMIERULUI și cu un FOTBALIST (FOTO)

MĂCEL într-un RESTAURANT de lux din Capitală: Celebra BUNESA a declanșat URGIA! S-a bătut ca-n filme cu nepoata PREMIERULUI și cu un FOTBALIST (FOTO)

Un articol de: - 02 Mar 2018, 11:29
MĂCEL într-un RESTAURANT de lux din Capitală: Celebra BUNESA a declanșat URGIA! S-a bătut ca-n filme cu nepoata PREMIERULUI și cu un FOTBALIST (FOTO) Monden

A fost un adevărat măcel joi dimineața , într-un local de lux din Herăstrău, unde o bătaie ca în filme a fost declanșată de celebra Bunesa, care a sărit la gâtul Dianei Gureșoaie și a nepoatei fostului premier Petre Roman.

 „Bunesa” petrecea alături de câteva prietene, dar și de Băcneanu Căpâlnaș, un om de afaceri din Sectorul 6 al Capitalei, proaspăt divorțat, proprietarul de la „Măria și Ion” din Regie. La masa de lângă, Diana Gureșoaie își sărbătorea ziua de naștere, în compania Calinei Roman, nepoata ex-premierului Petre Roman, a Georgianei Constantin și a altor colege din Brigada „Secția 19”, scrie cancan.ro.

Scandalul între dive a izbucnit la 3 dimineața după ore bune de chefuit și mai mulți litrii de alcool.  Urgia a început când Bunesa a țipat la Gureșoaie, adresându-i mai multe cuvinte jignitoare: „Cine ești tu, care te f**i pe 200 de euro?”, continuând: „Ia uite, am la mână ceas de 20.000 euro”.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Gureșoaie a sărit să-i smulgă ceasul de la mână, s-o bată cu el peste față.  Când au văzut că situația a scăpat de sub control, bodyguarzii au cerut întăriri și au reușit, în cele din urmă, să oprească „ploaia” de sticle, pahare, pumni și picioare. Chemat în ajutor de iubită, fotbalistul Marius Niculae a ieșit „avariat” din conflict, chiar de către Bunesa, care, fără să-și dea seama cine este, l-a lovit în zona capului.

Unul dintre motivele care a stat la baza conflictului ar fi că Băcneanu Căpâlnaș, bărbatul care se afla la masa Bunesei, s-ar fi sărutat, când s-a încins petrecerea, cu Gureșoaie, de la masa de lângă. Unii spun că Bunesei nu i-a convenit și ar fi sărit la bătaie. O altă variantă pentru care s-a iscat încăierarea ar fi fost că Marius Niculae ar fi întreținut, la un moment dat, relații intime cu una dintre fetele de la ziua Gureșoaiei, iar Bunesa o avea în vizor de ceva vreme.

Citeşte mai multe despre:   Bunesa