Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Madonna şochează: Am fost violată la 19 ani, pe acoperişul unei clădiri, sub ameninţarea unui cuţit

Madonna şochează: Am fost violată la 19 ani, pe acoperişul unei clădiri, sub ameninţarea unui cuţit

Madonna a făcut recent o serie de dezvăluiri legate de unele evenimente dramatice din tinereţe, când avea 19 ani şi abia se mutase în New York.

Regina muzicii pop a declarat pentru Ocean Harper’s Bazaar că, înainte de a deveni cunoscută, a fost violată pe acoperișul unei cladiri sub amenințarea unui cuțit.

„În primul an, am fost ameninţată cu un pistol. Am fost violată pe acoperişul unei clădiri, unde fusesem dusă cu cuţitul la spate, iar apartamentul meu a fost jefuit de trei ori. Nu ştiu de ce, nu mai aveam nimic de valoare după ce mi s-a furat radioul, prima dată”, declară Madonna.

Cântăreaţa spune că toate aceste lucruri nu au făcut decât să o facă mai puternică şi mai hotârâtă să reuşească să-şi îndeplinească visul.

„Chiar dacă am fost devastată la vremea respectivă, ştiu că asta m-a făcut să fiu mult mai puternică azi. M-a forţat să fiu o supravieţuitoare. M-am simţit de parcă mă conectasem la un alt univers. M-am simţit ca un războinic care-şi croieşte drumul prin mulţime pentru a supravieţui. Sângele îmi pulsa în vene (...), mă simţeam vie”, a mai spus artista, citată de Huffington Post.

În ciuda evenimentelor nefericite din viaţa ei, Madonna se declară acum o femeie împlinită şi fericită în ciuda despărţirii de soţul ei.

„Iată-mă acum, divorţată, în New York. Am fost binecuvântată cu patru copii. Încerc să-i învăt să gândească mult, dincolo de anumite limite. Să fie curajosi şi curioşi. Să aleagă să facă anumite lucruri pentru că aşa e bine pentru ei, şi nu pentru că toată lumea o face”, a mai declarat Madonna.

Citeşte mai multe despre:   Madonna,   New York