Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Maia Mogenstern va primi o stea pe Walk of Fame Bucureşti pe 1 mai

Maia Mogenstern va primi o stea pe Walk of Fame Bucureşti pe 1 mai

Ca semn de recunoaştere a carierei sale impresionante, actriţa Maia Morgenstern va primi pe stea pe Walk of Fame Cocor, pe 1 mai, anunţă ziare.com. Maia a fost votată de peste 300 de persoane, care au ales-o să primească steaua, în cadrul unui sondaj realizat pe Facebook, de site-ul cinemagia.ro.

Printre nominalizaţi s-au aflat şi Maria Dinulescu, Tudor Chirila, George Constantin, Marin Moraru, Medeea Marinescu, Mirela Oprișor, Oana Sârbu, Alex Olaru, Andreea Bibiri și Mara Nicolescu.

"În calitate de iniţiator al acestui proiect, dar şi de CEO Cocor, vă pot confirma că astăzi (n.r. marţi) Maia Morgenstern a acceptat ca pe 1 mai să dezvelească prima stea a unei actriţe din România în Piata Timpului, cu ocazia zilei sale de naştere, apreciind că este o mare onoare să fie prezentă cu o stea pe Aleea Celebrităţilor alături de primii patru laureaţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea", a declarat, pentru ziare.com, Dan Barbulescu, presedintele Consiliului de Administratie al Cocor.

Maia Morgenstern este a cincea celebritate care primeşte o stea pe Walk of Fame, după cele primite de Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan şi Amza Pellea.

Proiectul "Walk of Fame" este initiat si organizat de COCOR si Teatrul Metropolis, alaturi de Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB) şi urmează modelul celebrului proiect cu acelaşi nume din Los Angeles.