Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Maia Morgenstern, o femeie fără noroc în dragoste. Câți copii are actrița și ce cariere și-au ales

Maia Morgenstern, o femeie fără noroc în dragoste. Câți copii are actrița și ce cariere și-au ales

Un articol de: Beatris Ionita - 23 Oct 2020, 12:59
Maia Morgenstern, o femeie fără noroc în dragoste. Câți copii are actrița și ce cariere și-au ales Galerie foto (5) Monden

Maia Morgenstern, o actriță cu un talent divin și o carieră sclipitoare, n-a prea avut noroc în dragoste. Totuși, a fost binecuvântată cu trei copii frumoși, talentați și care îi calcă pe urme. 

 

 

Cine sunt cei trei copii ai Maiei Morgenstern și ce cariere și-au ales

 

Marea actriță, în vârstă de 58 de ani, are trei copii din trei relații diferite. Aceasta a fost căsătorită de două ori, cu actorul Claudiu Istodor în perioada 1983-1999 şi cu medicul Dumitru Bălţăteanu în perioada 2001-2015, însă ambele relații s-au sfârșit prin divorț. 

 

Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern cu Claudiu Istodor

 

Tudor Istodor s-a născut la 24 mai 1984, în timpul căsătoriei actriței cu Claudiu Istodor și le calcă pe urme celebrilor săi părinți. Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

În 2007 a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", Facultatea de Teatru, secţia Actorie, la clasa profesorului Ion Cojar și a devenit un actor tânăr, talentat, pasionat de teatru şi film. A jucat roluri în piese scrise de mari dramaturgi - Anton Cehov, George Bernard Shaw, William Shakespeare, Luigi Pirandello, Horace McCoy, David Mamet, Mario Diament.

 

Eva Lea Cabiria, fata mijlociei a actriței, provenită din relația cu actorul Demeter Andras

 

Cabiria, născută în 1999, este cel de-al doilea copil al Maiei Morgenstern, născută din relația cu Demeter Andras. Chiar dacă cei doi actori nu s-au căsătorit niciodată, au fost mereu împreună pentru fiica lor. Cabiria are 20 de ani, locuieşte în Cluj şi este studentă la actorie.

 

 

Ana Isadora, fiica cea mică a Maiei Morgernstern

 

Mezina artistei, cel de-al treilea copil, Ana Isadora provine din mariajul cu doctorul Dumitru Bălăţeanu, care a durat din 2001 până în 2015. Când a născut-o pe Isadora, în aprilie 2003, Maia Morgenstern avea 41 de ani și a numit-o un act de curaj. 

“Am avut curaj, spune actrița, nu poate fi vorba de inconștiență fiindcă știam deja ce înseamnă să ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viață ți-l poate face și pe care tu poți să-l faci vieții”, declara Maia despre venirea pe lume a ultimului său copil, potrivit wowbiz.ro. 

La aproape 18 ani, Ana este foarte cochetă și foarte frumoasă, însă pare că destinul ei nu va fi pe scenă, fiin dmai interesată de psihologie decât de actorie.