Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Manele la platane? După duetul cu Bregovic, Florin Salam încearcă o nouă combinație: Cântă la un festival de DJ-i (VIDEO)

Manele la platane? După duetul cu Bregovic, Florin Salam încearcă o nouă combinație: Cântă la un festival de DJ-i (VIDEO)

Un articol de: - 09 Apr 2017, 17:26
Manele la platane? După duetul cu Bregovic, Florin Salam încearcă o nouă combinație: Cântă la un festival de DJ-i (VIDEO) Foto: Cancan Monden

Florin Salam încearcă să atingă succesul suprem, astfel că va urca pe scena Festivalului internațional Outernational Days, ce se va desfășura între 7 și 9 iulie în Grădina Uranus din București. Prezența sa pe afișul manifestării culturale a venit ca un șoc, fiindcă restul artiștilor nu cântă chiar același stil.

ână acum, și-au confirmat prezența la festival ansambluri, trupe și muzicieni din întreaga lume – Kenya, Niger, Turcia, Senegal, Liban, dar și Europa (Germania, Austria, Elveția și România) și Statele Unite ale Americii. Doug Shipton (Marea Britanie), Mazen Kerbaj (Liban), Ogoya Nengo (Kenya) și Rabih Beaini (Liban) se numără, de exemplu, printre artiști care au confirmat prezența.

După ce albumul manelistului alături de Goran Bregovic s-a vândut masiv, fără că el să primească foarte mulți bani de pe urma acestuia, Salam s-a orientat și va cânta la Festivalul Outernational, informează Libertatea.

Manele la platane? După duetul cu Bregovic, Florin Salam încearcă o nouă combinație: Cântă la un festival de DJ-i (VIDEO)


Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor  VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Florin Salam,   Festival