Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Manelistul Jean de la Craiova va interpreta rolul unui vagabond într-un film franțuzesc

Manelistul Jean de la Craiova va interpreta rolul unui vagabond într-un film franțuzesc

Jean de la Craiova devine Jean din Franţa. Iubitul cântăreţ de manele a reuşit să pună mâna pe un rol într-un film franţuzesc. Aşa că Jean a lăsat muzica deoparte pentru că  acum trebuie să intre în pielea unui vagabond.  Pelicula va fi filmată în Franţa, Israel şi Austria iar artistul speră ca lungmetrajul să ajungă chiar şi în România.

Jean de la Craiova le-a transmis manelelor "Vă pupă, Jean" şi s-a apucat de actorie cu francezii. Artistul spune că are parte de un tratament nemaipomenit în Franţa.

"Joc într-un film în Franţa. Am rol de vagabond, de băieţaş şmecherit. Păi, ce alt rol mi s-ar fi potrivit mie, nu? O să fie ceva unic. E un film de aventuri cu împuşcături, pistoale şi agenţi secreţi. Ce să mai, e acţiune cap-coadă. Filmările au loc în mai multe ţări, în Franţa, în Israel şi în Austria. Da, mă plimb, ei suportă toate cheltuielile, iar eu joc şi sunt tratat regeşte. Ştiţi ce frumos se poartă cu tine cei de afară! În ţară merge şi muzica, dar o las mai moale până termin acest proiect”, a spus cântărețul, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult, Jean a făcut eforturi mari pentru a a se ridica la înălţimea aşteptărilor.

"Am auzit că mi-au urmărit apariţiile de la televizor. Cred că le-am fost simpatic şi m-au plăcut şi aşa m-au chemat să îmi propună rolul. Dar nici eu nu am stat cu mâinile în sân. Mi-au zis să învăţ engleza şi i-am ascultat. Mi-am luat meditator şi am trei şedinţe pe săptămâna”, a mai spus Jean.