Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Marcel Pavel, ultimele declarații despre ce-a trăit în spital. Din cauza coronavirusului nu mai putea să respire, nu era în stare să mai meargă, dar nici să mănânce (VIDEO)

Marcel Pavel, ultimele declarații despre ce-a trăit în spital. Din cauza coronavirusului nu mai putea să respire, nu era în stare să mai meargă, dar nici să mănânce (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 14 Iul 2020, 10:06
Marcel Pavel, ultimele declarații despre ce-a trăit în spital. Din cauza coronavirusului nu mai putea să respire, nu era în stare să mai meargă, dar nici să mănânce (VIDEO) Galerie foto (6) Monden

Marcel Pavel a vorbit luni seară despre clipele de coșmar pe care le-a trăit în spital, ca urmare a internării după ce a foste testat pozitiv pentru noul coronavirus.  

Cântărețul a povestit în emisiunea "Sinteza Zilei" că simptomele pe care i le-a dat boala l-au doborât din punct de vedere fizic și că a ajuns să nu se mai poată țină pe picioare. 

"A doua zi [n.r. după filmări], s-a manifestat foarte dur: dureri oculare îngrozitoare dureri de cap groaznice, temperatură 37,5. M-am doftoricit singur o zi, apoi am dat telefon ORL-iștilor mei, mi-au spus că am sinuzită, mi-au dat un antibiotic mai slab, dar le-am spus că am o stare de moleșeală și transpir la o temperatură de 36,7. Doamna mi-a spus ‘Te rog să mergi să faci testul COVID și radiografie pulmonară’. Seara am primit prin mail rezultatul pozitiv, am intrat în panică, mi-am izolat copiii, soția... Familia mea nu are nimic. Atacă în general persoanele peste 60 de ani, unde afecțiunile sunt foarte grave. De exemplu, Adriana Trandafir nici măcar acum nu s-a externat. Eu am fost cel mai grav. Am vorbit cu tine, nu eram atât de grav, după aceea a început tusea, în noaptea aceea...Tuse îngrozitoare cu dureri pulmonare și în partea frontală și în spate, până la rinichi se ducea durerea aceea. Mi-a pus masca de oxigen, avea saturația de oxigen 80, trebuia să am 98 sau 100", s-a confesat vedeta. 

 

Marcel Pavel are vântăi pe tot corpul din cauza numărului mare de injecții pe care le-a făcut 

 

Ca să îi salveze viața, medicii i-au făcut extrem de multe injecții, care, însă au lăsat urme pe trupul lui. 

"M-au găurit injecții, sunt vânăt peste tot. Cred că am făcut cam 45 în spital și acum 15, cam 60 și mai am încă 15. Anticoagulant, că asta face Covid-ul asta. Nu face altceva decât să coaguleze sângele și să agrazeve afecțiunea pe care o ai în corp, la mine pneumonia această interstițială bilaterală medie", a  spus Marcel Pavel

 

Cântărețul nu mai putea respira, merge, mânca și nici dormi

 Adevărul despre soţul Andreei Esca: De ce Alexandre Eram a făcut o formă GRAVĂ de COVID-19

Marcel Pavel s-a speriat cel mai tare din cauza faptului că tușea cu sânge, însă a avut mai multe simptome care l-au înspăimântat.  

"Nu puteam să mai stau în picioare efectiv, cu vertijuri, energia mea era jos, nu mâncasem de 7 zile.Nu puteam să respir până la capăt, aveam senzația că mă sufoc. Este o durere relativsurdă, uneori accentuată, zici că ți-a băgat cineva un cuțit, un junghi... Am avut secreții cu sânge...N-am avut puterea să vorbesc, am stat 24 din 24, 14 zile cu masca de oxigen și cu branule în braț, nu dormeam decât 2 ore, nu puteam dormi. Era grija aceea, din 4 în 4 ore veneau și îmi făceau injecții. Am avut secreții cu sânge, nu era de la nas...Doamna doctor mi-a spus că am avut cheguri de sânge pe plămâni, la 10 zile mi-a spus ca să nu intru in depresie. Dacă mai stăteam o zi, mă intubau", a mărtutisit artistul. 

 

Citeşte mai multe despre:   Marcel Pavel