Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Marcel Toader: "Am aflat că Maria mă înșală când a venit la 11 noaptea cu..."

Marcel Toader: "Am aflat că Maria mă înșală când a venit la 11 noaptea cu..."

Un articol de: - 05 Sep 2017, 16:22
Marcel Toader: "Am aflat că Maria mă înșală când a venit la 11 noaptea cu..." Monden

Marcel Toader a povestit că a aflat despre amantul soției sale în momentul în care Maria s-a întors acasă la 11 noaptea “cu rochia murdară”.

Apoi, afaceristul a mers la mașină și a văzut pete caudate pe capotă.

Toader a mărturisit că în acel moment, pusă în faţa evidenţei, Maria i-a recunoscut că l-a înşelat. El a întrebat-o de ce a făcut acest lucru, iar cântăreața i-a replicat că este nefericită. 

La câteva săptămâni distanță, afaceristul a primit un mesaj suspect, în care scria că el nua  fost niciodată soțul cântăreței de muzică populară, ci o unealtă.

"Am primit un mesaj în această seară, o păstrez anonimă pe persoana respectivă. Mesajul sună aşa: «Dumneavoastră n-aţi fost niciodată căsătorit cu Maria, dumneavoastră aţi făcut parte dintr-un plan bine pus la punct. E cineva care deţine multe informaţii. De ce mă gândesc că am fost parte a unui plan? La două luni de când s-a căsătorit cu mine cariera a fost pe primul plan, după primul an noi nu mai existam. Zilnic pleca 6-8 ore la sală, primeam informaţii că nu merge numai la sală, i-am spus: «Atenţie ce faci, că este foarte important ce faci» şi totul a culminat cu tăierea părului. Un an de zile noi n-am mai existat, un an de zile v-a minţit pe toţi, eu încercam să îi dau de înţeles că sunt în continuare alături de ea, dar eu nu mai contam. De un an nu mai aveam nicio treabă unul cu celălalt, nici sexual, decât foarte rar", a precizat Marcel Toader, potrivit cancan.

Marcel Toader a spus că motivul pentru care a ieşit public să povestească tot ce a fost este faptul că Maria Constantin a încălcat înţelegerea de a nu vorbi despre el.

 

Citeşte mai multe despre:   rochie