Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Marea Britanie: Clip sexi cu vampiri, destinat încurajării mersului la dentist

Marea Britanie: Clip sexi cu vampiri, destinat încurajării mersului la dentist

Bărbaţii care refuză să meargă la dentist îşi pot schimba părerea după ce vizionează clipul lansat de Casa de Sănătate britanică. O tânără se dezbracă şi se lasă sedusă de un vampir, inainte să-l gonească, după ce îi simte respiraţia urât mirositoare, scrie Daily Mail.

Clipul a fost lansat de dentişti din Northaptonshire şi Hampshire, după ce, în urma studiilor efectuate, au ajuns la concluzia că o mare parte din populaţia masculină, cu vârste cuprinse între 16 şi 35 de ani, nu merg la consult stomatologic.

Inspirat din succesul celebrei serii de filme Twilight, clipul arată un vampir care se năpusteşte asupra victimei sale, care este îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Vampirul face apoi o mişcare neinspirată, când deschide gura, iar tânăra îl respinge dezgustată de respiraţia putredă a acestuia.

Prin acest clip inedit, dentiştii speră să încurajeze tinerii să se gândească la efectele pe care dinţii lor le au asupra vieţii lor personale.

„Bărbaţii merg mai rar la dentist pentru că ei nu se gândesc la consecinţe pe termen lung. Ştim că acest grup de bărbaţi răspund pozitiv la lucruri legate de parteneri, de aceea clipul înfăţişează un cuplu. Este un mod inovativ pentru a încerca să mărim numărul bărbaţilor care merg la dentist”, a spus directorul Casei de Sănătate din Portsmouth, Simon Bryant.

Vampir sexi într-un clip moralizator