Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Inimile telespectatorilor "Asia Express" au fost cucerite de veselia molipsitoare a Mariei Buză și Liei Bugnar (GALERIE FOTO-VIDEO))

Inimile telespectatorilor "Asia Express" au fost cucerite de veselia molipsitoare a Mariei Buză și Liei Bugnar (GALERIE FOTO-VIDEO))

Un articol de: Beatris Ionita - 17 Feb 2020, 14:04
Galerie foto (14) Monden

Maria Buză și Lia Bugnar au pornit în aventura "Asia Express".

Cele două actrițe sunt cele mai bune prietene și au fost extrem de încântate de propunerea de a participa împreună la emisiune. 

Actor si regizor, Lia este si cea mai cunoscuta scriitoare de dramaturgie contemporana, piesele ei fiind montate atat in teatrele independente, cat si in cele de stat.

"Eu am o vârstă copleșitoare, mă ia amețeala când mă gândesc. Am 50 de ani. Teoretic, de acum încolo, mari suprize nu mă mai pot aștepta, de asta când a venit propunerea de a participa la acest reality-show mi s-a părut că nu am voie să refuz. Nu știu ce se va mai întâmpla de acum încolo, dar pentru tot ce am trait până acum, pentru cât am râs, pentru ce oameni am cunoscut, eu aș fi dat bani să particip la Asia Express", a declarat Lia Bugnar. 

 

Maria Buza este renumită atât pentru recitalurile ei inspirate din muzică populară și lăutărească din folclorul vechilor București, precum și pentru talentul actoricesc de excepție, lăudându-se cu de roluri de comedie de excepție, atât în teatru cât și în cadrul diverselor emisiuni de televiziune. 

Înainte de plecarea din România, cele două au pus la cale o scenă chiar în fața Aeroportului Otopeni, care a avut-o în prim plan pe Maria Buză

Maria Buză caută taxi pentru FIlipine”, au scris ele pe Instagram. Lia a mărturisit că a descoperit în ea forțe nebănuite, în timpul competiției. 

"Când te trezești în cursă se activează în tine resurse care te ajută să faci lucruri pe care nu ai fi crezut vreodată ca ești capabil să le faci. Când te ia valul nu mai ai nici instinct de conservare, nici jenă și te duci ca nebunul.  Ce mi se pare cel mai greu în această cursă, pentru toată lumea, este să nu te cerți cu partenerul', a mai povestit Lia Bugnar.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW! @mbuza si @bugnarlia #asiaexpress

O postare distribuită de (@asiaexpressromania) pe

Citeşte mai multe despre:   Asia Express,   Maria Buză