Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Maria Ciobanu se confruntă cu mari probleme de sănătate: Are stări acute de oboseală și nu poate să mai stea în picioare

Maria Ciobanu se confruntă cu mari probleme de sănătate: Are stări acute de oboseală și nu poate să mai stea în picioare

Un articol de: Catinca Giosanu - 11 Iul 2020, 14:59
Maria Ciobanu se confruntă cu mari probleme de sănătate: Are stări acute de oboseală și nu poate să mai stea în picioare Monden

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Maria Ciobanu, trece prin clipe mai puțin plăcute. Artista se confruntă cu mari probleme de sănătate, lucru care nu îi dă deloc pace.

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu, căsătoriţi de aproape 40 de ani, se află în Statele Unite ale Americii și, cel mai probabil, se vor întoarce în curând. Asta din cauză că artista se confruntă cu mari probleme de sănătate. În plus, se pare că nici soţul Mariei Ciobanu nu se află într-o stare mai bună. Mircea Cîmpeanu suferă de diabet, dar are și probleme cu inima, scrie Ciao.ro.

Reamintim faptul că Maria Ciobanu a mai avut un accident vascular cerebral în trecut, în urma căruia și-a pierdut temporar memoria.

 

 

Maria Ciobanu este grav bolnavă: ”Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare”

 

 

Un apropiat al familiei artistei susține că faimoasa interpretă ar avea dureri mari de cap, stări acute de oboseală, iar în picioare nu ar putea sta mai mult de 20 de minute. În același timp, problemele cu inima își pun amprenta pe artistă, căci uneori ar avea o respirație greoaie, dar și palpitații. Problemele de sănătate ar împiedica-o pe artistă să mai susțină concerte sau să cânte la nunți, botezuri sau alte cumetrii. În continuare vom reda ce spune o persoană apropiată despre celebra cântăreață de muzică folclorică.

Maria Ciobanu este bolnavă și, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute! În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații. De aceea, familia a preferat să o trimită în America, la fiica sa, și la doctorul de la Los Angeles, care o tratează de un an și jumătate. În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul până în țară, pentru că situația în care se află nu îi permite. Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vară, atunci când și-a pierdut temporar memoria”, a spus o prietenă a Mariei Ciobanu, conform Divahair.ro.A adormit pe plaja din Costinești, lângă Obelisc. Când s-a trezit, turistul a avut parte de cea mai neplăcută surpriză

 

 

Fiul Mariei Ciobanu a intrat în politică

 

 

În pofida faptului că s-a mutat din România, Ionuț Dolănescu s-a înscris în cadrul Partidului Docial Democrat (PSD). Mai mult, prin înscrierea în politică, artistul va marca și o întoarcere în România, din Statele Unite Ale Americii, unde locuiește de câtiva ani de zile.

„Ionuț Dolănescu se întoarce acasă! Oamenii buni fac întodeauna echipă“, a scris Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Ionuț Dolănescu este un familist convins. Pe lângă preocupările pe care le are de zi cu zi, artistul se îngrijește și de mama sa, Maria Ciobanu. La 82 de ani ai săi, celebra cântăreață a acuzat în mai multe rânduri probleme de sănătate specifice vârstei pe care o deține.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Maria Ciobanu