Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Maria Dragomiroiu, bătută crunt: „Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul"

Maria Dragomiroiu, bătută crunt: „Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul"

Un articol de: George Lupu - 18 Feb 2020, 17:57
Maria Dragomiroiu, bătută crunt: „Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul" Monden

Celebra cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu a făcut dezvăluiri incendiare despre bătăile cumplite pe care le-a primit de la soțul ei. Ea a vorbit într-un interviu despre o scenă desprinsă parcă din filemele d egroază. Fostul soț a înghesuit-o într-un lift și a lovit-o cu pumnii în cap. 

Și mai halucinant este faptul că totul să întâmplat în prezența soacrei, care nu doar că nu aintervenit pentru aplanarea conflictului dar și-a ajutat fiul să o agreseze pe celebra cântăreață.

„Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului.

Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap.

Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21.Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta!

Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, a mărturisit Maria Dragomiroiu.

Citeşte mai multe despre:   Maria Dragomiroiu