Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden MARIA GHIORGHIU anunță MĂCELUL: Vor fi 28.109 morți, fraților! URGIA va lovi România!

MARIA GHIORGHIU anunță MĂCELUL: Vor fi 28.109 morți, fraților! URGIA va lovi România!

Un articol de: B1.ro - 03 Oct 2019, 09:11
Monden

Maria Ghiorghiu a făcut un anunț șocant! Celebra prezicătoare din Carpați a anunțat că vine Apocalipsa peste România!

Maria Ghiorghiu prevede o tragedie care se va solda cu peste 28.000 de morți.

BLESTEMUL S-A ABĂTUT PESTE ȚARĂ, EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (GALERIE FOTO )

„ În această dimineață în zori de zi,mă trezește un glas care spune ceva cutremurător.   Vedeam în fața ochilor închiși,un ziar format mare, un ziar pe a cărei primă pagină sus,era un titlu scris pe vreo 4 rânduri, cu litere mari și cu negru îngroșat.  Nu înțelegeam ce scrie, dar am văzut numărul 28.109  . Apoi ,aud glas care-mi spune așa: "Au murit 28.109 ."  Dragii mei, se va întâmpla o uriașă tragedie.  Unde anume și în ce context? Nu știu a vă spune.  Dar vom auzi de această cifră, cu 28.109 morți.  Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să ne apere pe noi toți și să ne apere de tot răul și de toată suferința. 

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

Ce Dezastru va fi, ce cataclism va fi, eu nu știu a vă spune; nu mi s-a descoperit.  Dar va fi cumplit. Numai Bunul Dumnezeune mai poate salva ( pe noi ca oameni ai acestei planete)de la o astfel de tragedie cumplită, de la un astfel de cataclism” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său. 

ÎNMORMÂNTAREA celei mai iubite cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din România: MILIOANE de români în lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

 
 
Loading...