Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Marina Almășan, dezamăgită de presă: „Nu mă scoteau din apelativul de amanta miliardarului iar comentariile pline de ură mă catalogau drept mamă denaturată”

Marina Almășan, dezamăgită de presă: „Nu mă scoteau din apelativul de amanta miliardarului iar comentariile pline de ură mă catalogau drept mamă denaturată”

Marina Almăşan a vorbit despre despărţirea de Victor Socaciu, după o relaţie care a durat 16 ani. Ea s-a declarat total dezamăgită după portretul făcut de presa tabloidă în urma acestui scandal. Acum, Marina trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu omul de afaceri din Timişoara, Georgică Cornu, personaj care a divorţat şi el la rândul său.

Marina s-a arătat extrem de deranjată după ce presa tabloidă a relatat cu lux de amănunte tot scandalul creat în jurul divorţului ei de Victor Socaciu. Marina spune că lumea poate crede acum altceva despre ea după toate cele apărute în presă.

„Omul pe care îl vedeam prin ziare era cu totul altul. Era un personaj odios, fără scrupule, care spărgea case, distrugea familii, îşi înşela soţul, toca banii miliardarilor, se păruia cu nevestele geloase, ce mai, devenisem, peste noapte, un om fără suflet, bun de pus la zid”, a mărturisit Marina Almăşan.

Ea a mai spus că s-a declarat scârbită şi de faptul că reuşitele sale profesionale au fost repede uitate de cei din jur în momentul în care idila ei cu Georgică Cornu a fost dată publicităţii.

„Mi se anulaseră brusc toate meritele, titlurile gazetelor nu mă scoteau din apelativul de amanta miliardarului iar comentariile pline de ură, din subsolul articolelor mă catalogau drept mamă denaturată, puneau succesele mele profesionale pe seama unor amantlâcuri cu şefii mei şi făceau analogii între mine şi alte scursuri ale societăţii, care populează paginile tabloidelor”, a spus Marina Almăşan.

Citeşte mai multe despre:   presa,   relatie