Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Marius Moga a dat statul în judecată și a obținut restituirea taxei de înmatriculare în valoare de peste 6.000 lei

Marius Moga a dat statul în judecată și a obținut restituirea taxei de înmatriculare în valoare de peste 6.000 lei

Marius Moga a reușit să obțină din partea judecătorilor restituirea taxei de înmatriculare în valoare de 6.520 lei pentru una din mașinile sale după ce anul trecut a dat statul în judecată, relatează Libertatea.

În luna martie 2012, Moga, nemulțumit că a trebuit să plătească aproape 1.500 euro pentru a-și înmatricula mașina, a dat statul român în judecată pentru a-și recupera banii.

După trei termene de judecată programate în decursul unui an și două luni, judecătorii au decis să i se restuituie taxa de poluare de 6.520 lei, plus cheltuieli de 539 lei.

Statul, prin Direcția de Finanțe, a atacat decizia la Curtea de Apel București, primul termen al recursului fiind stabilit spre sfârșitul anului.

Un proces similar a fost deschis și de Cabral Ibacka care încearcă de asemenea, să recupereze suma plătită pentru taxa de mediu pentru înmatricularea mașinii.

Cu toate că dosarul  fost înregistrat pe rolul instanței încă din luna martie, încă nu a fost dat un prim termen de judecată.