Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mark Zuckerberg, veste mare pentru prietenii de pe Facebook: "Suntem fericiţi să vă anunţăm că aşteptăm încă o fetiţă" (FOTO)

Mark Zuckerberg, veste mare pentru prietenii de pe Facebook: "Suntem fericiţi să vă anunţăm că aşteptăm încă o fetiţă" (FOTO)

Un articol de: - 28 Mai 2017, 22:27
Mark Zuckerberg, veste mare pentru prietenii de pe Facebook: "Suntem fericiţi să vă anunţăm că aşteptăm încă o fetiţă" (FOTO) foto: Inc.com Monden

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, trăiește cele mai frumoase momente alături de soția sa, Priscilla. Cu toate că nu a fost nimic plănuit, cei doi vor deveni în curând părinți pentru a doua oară.

CEO-ul Facebook și soția sa au împlinit recent 14 ani de relație și au hotărât să-și petreacă ziua în locul în care au avut prima lor întâlnire. De această dată, însă, nu au venit singuri, ci însoțiti pe fetița lor.

"Eu şi Priscilla am venit aici în urmă cu 14 ani pentru prima noastră întâlnire romantică. Atunci am băut ciocolată caldă, iar acum fiica noastră o bea în locul nostru", le-a împărtășit Mark prietenilor virtuali. Acesta a pus și o fotografie cu locul minunat care i-a adus împreună.

După acest episod deosebit, Mark a anunțat că vor deveni din nou părinții unei fetițe și că sunt nespuși de recunoscători.

”Priscilla şi cu mine suntem fericiţi să vă anunţăm că aşteptăm încă o fetiţă. După experienţa dificilă pe care am avut-o cu Max, nu mai eram siguri că ne dorim încă un copil. Când eu şi Priscilla am aflat că este însărcinată din nou, singura dorinţă a fost ca bebeluşul să fie sănătos. Al doilea gând a fost să fie fetiţă. Nu-mi imaginez un cadou mai frumos decât să îi dăruim o surioară lui Max şi suntem atât de fericiţi că cele două fetiţe vor creşte împreună. Am crescut împreună cu trei surori şi ele m-au învăţat cât de deştepte şi puternice pot fi femeile. Ele nu au fost doar surorile mele, ci şi cele mai bune prietene”, a scris Mark Zuckerberg, potrivit Cancan

Citeşte mai multe despre:   Mark Zuckerberg,   Facebook,   parinti