Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Medeea Marinescu, la vârsta de 46 de ani. Cine este soțul frumoasei actrițe din România

Medeea Marinescu, la vârsta de 46 de ani. Cine este soțul frumoasei actrițe din România

Un articol de: Catinca Giosanu - 27 Mai 2020, 10:01
Medeea Marinescu, la vârsta de 46 de ani. Cine este soțul frumoasei actrițe din România FOTO: Facebook: Medeea Marinescu Monden

Acrița Medeea Marinescu se numără printre vedetele care nușsi arată vârsta. Medeea are 46 de ani, dar arată ca la 20 de ani.

Medeea Marinescu a jucat în zeci de roluri în piese de teatru, dar şi în producţii cinematografice cu distribuţii de zile mari.  Prima ei apariția a fost la vârsta de doar 3 ani în filmul Iarna bobocilor (1977) al regizorului Mircea Moldovan, însă întreaga ţară şi-o aminteşte din pelicula pentru copii ”Maria Mirabela” (1981).

În anul 1996, Medeea a absolvit Academia de Teatru și Film, la clasa profesorului Florin Zamfiresu.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Frumoasa actrița a jucat în mai multe filme în țară, dar și în străinătate.

Nu de puține ori Medeea a participat la diferite acte de caritate. Medeea s-a numărat printre artiștii care au jucat pro bono în spectacolul caritabil organizat de colega sa de breaslă, Tania Popa, cu scopul strângerii de fonduri pentru vârstnicii aflați sub îngrijirile medicale ale Fundației Crucea Alb-Galbenă.

“Eu și Marius Manole am mai făcut gesturi de caritate, am jucat spectacole de teatru ale căror fonduri au fost donate în întregime. Nici noi, nici tehnicienii, nici producătorii nu am luat vreun ban, toți banii din încasările pe bilete au fost donați pentru o cauză nobilă”, ne-a mărturisit actrița.

Actrița Teatrului Național din București și-a deschis sufletul și vorbit despre familia sa. 

„Familia e, într-adevăr, pe primul loc şi e mo­torul care mă împinge înainte. Probabil că am înscrisă în fiinţa mea îm­plinirea asta, deşi nu o con­ştientizasem pe deplin înainte de apariţia băieţilor. În fond, copilăria mea a fost marcată de existenţa ce­lor două surori şi a unei familii extrem de unite. Fa­milia, ca valoare funda­men­­tală, e ceva ce am de­prins încă de la vârsta cea mai fragedă. Sunt convinsă acum că, în absenţa copiilor mei, aş fi fost o fiinţă… cumva dezechili­bra­tă. A şi existat un moment, în tre­cut, când mi-am dat seama că lucram enorm în teatru, dar munca aceea nu era atât o bucurie, cât, mai mult, un refugiu. Atât doar că, la 30 de ani, astfel de clipe de criză le resimţi mai puţin acut. În schimb, pe la patruzeci de ani, realizezi că viaţa ta merge într-o direcţie sigură (spre care mergem toţi, numai că la 30 de ani n-o vedem), că profesia ta, pentru care sa­crifici aproape tot, poate să se mai fragilizeze, mai ales în cazul unei actriţe. Într-un astfel de moment am început să simt profund nevoia împlinirii prin familie, nevoia unei iubiri fără margini”, a mărturisit acrița, într-un intervit acordat Formula As.

 

Cine este soțul frumoasei actrițe

 

Îndrăgita actiță trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de operatorul de film George Dăscălescu. Relația lor durează de aproximativ 13 ani de zile. Cei doi au împreună doi băieți, Luca și Filip.

Medeea Marinescu este tare mândră ce copiii ei, despre care spune că sunt oaza ei de fericire. Fiul ei cel mare a jucat alături de Victor Hrebenciuc și Sanda Toma, debutând pe cea mai mare scenă de teatru din România, la Sala Mare a TNB, în spectacolul ”Toți fiii mei”.

 

”Am surprins multă lume facând un copil la 42 de ani”

 

La vârsta de 42 de ani, Medeea l-a adus pe lume pe cel de-al doilea fiul al ei. 

„Nu mi-am găsit puterea fizică să mai fac un copil imediat după Luca, dar am ştiut sigur că el va veni la un moment dat. Dovadă că am păstrat o grămadă de hăinuţe de la Luca, o grămadă de jucării, pătuţul… Undeva, într-un ungher al minţii şi al sufletului, în toţi aceşti ani, am păstrat „setarea” asta, certitudinea neargumentată că voi mai avea un copil. Şi, când Filip a apărut, m-am simţit foarte mândră. Deşi ştiu că am surprins multă lume făcând încă un copil şi făcându-l la 42 de ani. Dar simt că experienţa asta, contrar aştep­tă­rilor, m-a întinerit”, a mai spus actrița.
 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Medeea Marinescu