Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Medicii confirmă: Boala de care suferă Mihai Bendeac e incurabilă! Ce se va întâmpla de acum înainte cu celebrul actor (FOTO)

Medicii confirmă: Boala de care suferă Mihai Bendeac e incurabilă! Ce se va întâmpla de acum înainte cu celebrul actor (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 10 Noi 2019, 08:05
Sursă foto: Instagram / Mihai Bendeac Monden

Mihai Bendeac a mărturisit că suferă de depresie de mai mulți ani. Totuși, asta l-a determinat să caute și mai insistent răspunsuri la întrebările sale și a ajuns astfel la concluzia că nu trebuie să mai creadă în nicio religie, ci în bunătate, în milă față de orice ființă și în dreptate. El chiar i-a compătimit pe oamenii care sunt convinși că Dumnezeu pedepsește și este răzbunător.

S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GĂSIT FĂRĂ SUFLARE PE STRADĂ! OANA A FĂCUT ANUNȚUL TRAGIC

Bendeac a mai susținut că și-a găsit alinarea în profesia pe care o are: actoria.

”NU sunt ateu!

Din contră… Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viață m-a împins la întrebări și căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică și incontestabilă constantă). Dar consider, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoasă.

ARSENIE BOCA A ANUNȚAT URGIA! NE VA LOVI PESTE CÂTEVA ORE! IMAGINI APOCALIPTICE PENTRU ROMÂNIA (GALERIE FOTO)

Și, în urma reacțiilor de după ultimul episod „Băieți de oraș”, consider că decizia mea de acum 15 ani de a renunța la religia ortodoxă în care am fost botezat, a fost o decizie bună. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva… Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă piș pe ea. Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad.

CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VÂNTUR A FĂCUT ANUNȚUL (GALERIE FOTO)

Dar… „Divinitatea”, „Creatorul”, „Punctul incipient”, „Karma Lord”-ul meu ar fi râs cu lacrimi la acest episod. Mi-e milă de voi. Și de teama voastră imaginară vizavi de un Dumnezeu care, în vechiul testament, pune o haită de lupi să ucidă niște copii..

Eu cred în lucruri simple, nu în religii. Cred în bunătate, în milă față de orice ființă, în dreptate. Asta e religia mea.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII A ȘOCAT ROMÂNIA! VEZI AICI IMAGINILE DURERII (GALERIE FOTO)

Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni. Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!”, a scris actorul Mihai Bendeac, pe Facebook. 

Sursă foto: Instagram / Mihai Bendeac

 
Loading...