Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Medicul care l-a operat pe băiatul care a murit la Sanador: Pot să vă spun atât - Am fost mai atenți aici decât în spitalele de stat

Medicul care l-a operat pe băiatul care a murit la Sanador: Pot să vă spun atât - Am fost mai atenți aici decât în spitalele de stat

Un articol de: B1.ro - 25 Oct 2018, 16:45
Medicul care l-a operat pe băiatul care a murit la Sanador: Pot să vă spun atât - Am fost mai atenți aici decât în spitalele de stat Monden

Chirurgul Laura Bălănescu, medicul care l-a operat de hernie pe copilul care a murit la spitalul Sanador, a declarat, joi, că toate protocoalele au fost respectate.

Medicul primar de chirurgie pediatrică a mai spus că, în general, medicii sunt mult mai atenți la spitalele private decât la cele de stat, afirmând că un copil de peste un an operat de hernie inghinală “nici nu necesită monitorizare în terapie”.

„A fost un șoc și o mare traumă, e regretabil ce s-a întâmplat, este o anchetă în curs de desfășurare. Nu am cum să va dau foarte mult, nu știu nici eu, nu am nicio explicație până acum ce s-ar fi putut întâmpla. Pot să va spun atât: intervenția chirurgicală a evaluat fără evenimente majore, și nici din punct de vedere al anestezicului nu au fost lucruri care să iasă dintr-o obișnuință.

Dacă e un copil peste vârsta de un an operat de hernie inghinală nici nu necesită monitorizare în terapie. Noi, la copiii sub un an, de regulă când operăm în privat, îi ducem și în terapie imediat post operator tocmai pentru a fi mult mai atenți aici decât suntem în spitalele de stat”, a declarat Laura Bălănescu, medic primar chirurgie pediatrică”, a spus medicul Laura Bălănescu, potrivit Stirile Pro TV.

Ștefan, un copil de un an și 10 luni, a murit după o operaţie de hernie inghinală, iar legiştii au anunţat că motivul decesului a fost un şoc hemoragic.

Citeşte mai multe despre:   Sanador,   Laura Balanescu