Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden MEGA-SCANDAL LA ANTENA1! S-a întâmplat chiar la Insula Iubirii: E fără precedent! Ce se întâmplă cu emisiunea de acum încolo

MEGA-SCANDAL LA ANTENA1! S-a întâmplat chiar la Insula Iubirii: E fără precedent! Ce se întâmplă cu emisiunea de acum încolo

Un articol de: B1.ro - 13 Mai 2019, 16:56
MEGA-SCANDAL LA ANTENA1! S-a întâmplat chiar la Insula Iubirii: E fără precedent! Ce se întâmplă cu emisiunea de acum încolo Monden

Show-ul „Insula iubirii” a început de puțin timp, însă controversele nu s-au lăsat deloc așteptate. S-a declanșat un mega-scandal la Antena, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă despre ce este vorba, scrie Cancan.

Prezenţa pe insulă a cuplului Aurel şi Diana şi a ispitelor cu care cei doi au picat deja testul în urmă cu un an generează, indiferent de situaţia în care cei implicaţi interacţionează, tensiune şi o stare la limita conflictului. Se va întâmpla şi în această seară când, în loc să se bucure de activitatea pusă la cale de insulă pentru a se relaxa, o ieşire cu jetsky-urile, Aurel nu face decât să îşi concentreze atenţia asupra Mariei.

Dacă pentru restul bărbaţilor aflaţi pe insulă, activitatea a presupus adrenalină şi entuziasm necenzurat, pentru Aurel, toate acestea s-au transformat treptat în agitaţie. O agitaţie pe care nu a reuşit să şi-o ascundă în faţa camerei şi care are ca sursă principală subiectul atenţiei lui – femeia pentru care în urmă cu un an, în acelaşi loc, dezvoltase o pasiune fulgerătoare, pâna în pragul îndrăgostirii, dar care acum se află în centrul atenţiei unui alt bărbat.

De cealaltă parte, Maria, căci despre ea este vorba, conştientă că zvonul lansat de Aurel, şi anume că între ei doi ar fi existat relaţii intime, îi atacă atât onoarea, cât şi credibilitatea, doreşte să clarifice problemele dintre ei, mai ales că Aurel începe să dea deja primele semne de invidie la adresa lui Adrian.

Adică eu mă duc să îţi iau ţie o sută de trandafiri, n-am luat nimănui în viaţa mea aşa, şi tu pleci?”, îi va reproşa Aurel Mariei, însă aceasta nu se va sfii să lămurească lucrurile: „De ce ai spus lucrul ăsta despre mine?”.

Cum îşi va justifica Aurel zvonul pe care l-a propagat timp de un an, aventura de care nu a avut parte, telespectatorii vor putea afla luni seară, de la 20:00, la Antena 1.


 

 

Citeşte mai multe despre:   Insula iubirii_2