Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Meghan Markle acuză familia regală că nu a protejat-o în scandalul cu tabloidele. „Prietenii săi nu au văzut-o niciodată în această stare”

Meghan Markle acuză familia regală că nu a protejat-o în scandalul cu tabloidele. „Prietenii săi nu au văzut-o niciodată în această stare”

Un articol de: Roxana Mirea - 05 Iul 2020, 09:37
Meghan Markle acuză familia regală că nu a protejat-o în scandalul cu tabloidele. „Prietenii săi nu au văzut-o niciodată în această stare” FOTO: Hepta.ro Monden

Meghan Markle și Prințul Harry au pornit un „război” împotriva Associated Newspapers, proprietarii Daily Mail, MailOnline, Mail on Sunday. Cei doi au dat în judecată pubicațiile după ce în Mail on Sunday a fost publicată o scrisoare confidențială trimisă de Ducesa de Sussex tatălui ei, Thomas Markle. Pe lângă toate acestea, Meghan Markle s-a simțit neprotejată de familia regală din cauza politicii acesteia de a nu comenta pe baza unor astfel de articole.

 

Meghan Markle s-a simțit „neprotejată” de instituțiile regale

 

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat pe 1 octombrie 2019 că vor da în judecată Associated Newspapers, proprietarii Daily Mail, MailOnline, Mail on Sunday. În ultima publicație menționată a fost făcută publică o scrisoare pe care Meghan Markle i-o trimisese tatălui ei, Thomas Markle, potrivit Elle.

Pe lângă toate acestea, Ducii de Sussex nu i-au acuzat pe cei de la Mail on Sunday doar de faptul că au publicat un documente privat, ci și pentru că au editat conținutul scrisorii, prim omiterea de paragrafe, propoziții și chiar cuvinte, după cum însuși Prințul Harry a declarat.

„În plus, pe lângă publicarea acestui document privat, ei au omis special anumite paragrafe, propoziții specifice și chiar anumite cuvinte pentru a masca minciunile pe care le-au continuat timp de un an”, a afirmat Prințul Harry.

Chiar dacă procesul se află încă în desfășurare, au ieșit la iveală noi amănunte pe care echipa de avocați a lui Meghan Markle le-a pus la dosar. Cei de la ANL au declarat că au făcut publică respectiva scrisoare dintre Meghan Markle și tatăl ei doar după ce mai mulți cinci prieteni de-ai Ducesei de Sussex au acordat interviuri publicației People. În plus, ANL susține că Meghan Markle a trimis ea însuși scrisoarea publicației Mail on Sunday tocmai pentru a fi publicată, pentru că portretiza o imagine mai reală a interacțiunii.

Totuși, în documentele legale completate de echipa de avocați a soției Prințului Harry, este precizat faptul că aceasta nu a avut nimic de-a face cu întreaga poveste, scrie site-ul Elite Daily.

Din acele documente depuse, mai reiese faptul că Meghan Markle „a fost subiectul unui număr mare de articole false și denigratoare ale tabloidelor din Marea Britanie, ceea ce a cauzat un stres emoțional foarte mare, dăunându-i chiar și sănătății mintale”. Pe de altă parte, din cauză că familia regală este adepta unei politici prin care se abținea de la orice comentariu cu privire la aceste articole, Meghan Markle s-a simțit neprotejată „neprotejată”. Adevărul despre soţul Andreei Esca: De ce Alexandre Eram a făcut o formă GRAVĂ de COVID-19

 

Prietenii lui Meghan Markle au vrut să-i sară în ajutor acesteia

 

Având în vedere întreaba situație, prietenii lui Meghan Markle au dorit să riposteze și s-o ajute pe aceasta.

„Prietenii săi nu au văzut-o niciodată în această stare și erau foarte îngrijorați de sănătatea ei, mai ales fiindcă era însărcinată, nu primea niciun fel de protecție și îi era interzis să se apere. Politică „fără comentarii” a fost luată de Echipa de Comunicare KP, fără a fi discutată sau fără a primi aprobarea reclamantei. Dacă reclamanta ar fi fost întrebată sau dacă ar fi avut oportunitatea de a participa, aceasta ar fi cerut echipei să comunice că nu a fost implicată în articolul publicat de revista People”, se arată în document.

Avocații Ducesei au afirmat că prietenii lui Meghan s-au simțit obligați să vorbească pentru că nu mai suportau să vadă informații false despre prietena lor în tabloide.

„S-au simțit obligați să vorbească după ce au văzut în repetate rânduri modul în care tabloidele difuzau informații false despre Ducesă, în timp ce ea era obligată să tacă. Meghan crede că, din acest motiv, câțiva prieteni au ales să participe la articolul din People și au făcut acest lucru sub anonimat”, au declarat avocații.

Avocații au concluzionat prin faptul că Meghan Markle nu știa despre interviul din People sau că anumite părți din scrisoare vor fi făcute publice și folosite în presă. Și că nu ar fi aprobat niciodată acest lucru.

Citeşte mai multe despre:   Meghan Markle,   Familia Regala