Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Meniul scump de la nunta Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav le-a speriat o parte din invitați care și-au anunțat lipsa de la petrecere

Meniul scump de la nunta Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav le-a speriat o parte din invitați care și-au anunțat lipsa de la petrecere

Pericol de scandal la nunta Biancăi Drăguşanu. Bianca s-a trezit în urmă cu o săptămână că aproximativ 60 de prieteni şi rude nu vin la petrecerea de nuntă. Preţul de 100 de euro al meniului a fost problema, iar mai multe persoane din anturajul mirilor i-au transmis Biancăi faptul că ei ar fi venit să ocupe locurile rămase vacante.

Fosta asistentă TV şi prezentatorul meteo nu au acceptat aşa ceva şi au angajat 200 de bodyguarzi pentru a nu avea surprize neplăcute legate de organizare. 

Mai mulţi prieteni şi rude ale Biancăi Drăguşanu au confirmat că nu vor veni la petrecerea de nuntă după ce în prealabil au strâmbat din nas când au auzit preţul meniului de 100 de euro. Cum pe listă au rămas mai multe locuri libere, mai mulţi fani i-au trimis vorbă miresei că ar veni la chef de dragul ei sau din pură curiozitate. 

Mirii nu au acceptat însă acest lucru şi au vrut să se distreze doar cu persoanele cunoscute. Pentru a nu avea surprize cu musafirii nepoftiţi, Victor şi Bianca au angajat 200 de bodyguarzi. Aceştia vor supraveghea atent ca nu cumva să se strice ordinea locurilor de la mese şi să îi îndepărteze pe cei care poftesc la tortul miresei. 

Bianca Drăguşanu are mari emoţii. Nu doarme de 3 zile şi abia dacă a gustat câte ceva.  Legat de cheful propriu-zis, presa tabloidă anunţă că salonul în care va avea loc petrecerea va fi decorat în mov, aşa cum vor fi şi feţele de masă şi husele scaunelor. Aceeaşi culoare o va avea şi tortul. Când a stabilit că va avea parte de o nuntă cu 200 de persoane, fosta asistentă TV a vrut un tort cu 5 etaje. Acesta va fi ţinut într-un frigider enorm până la miezul nopţii.

Citeşte mai multe despre:   Victor Slav,   Bianca Dragusanu,   nunta