Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mesaj de felicitare de la Brad Pitt pentru tinerii absolvenți ai anului 2020. „Veți face din această lume un loc mai bun” (VIDEO)

Mesaj de felicitare de la Brad Pitt pentru tinerii absolvenți ai anului 2020. „Veți face din această lume un loc mai bun” (VIDEO)

Un articol de: Roxana Mirea - 21 Mai 2020, 14:45
Mesaj de felicitare de la Brad Pitt pentru tinerii absolvenți ai anului 2020. „Veți face din această lume un loc mai bun” (VIDEO) Monden

Brad Pitt le-a făcut o surpriză studenților de la Universitatea de Stat din Missouri care vor absolvi anul acesta. Din nefericire, festivitatea de absolvire la care visau studenții din anii terminali din toată lumea nu este deloc așa cum s-au așteptat acum câteva luni. Din cauza pandemiei de coronavirus, tinerii care pun punct unei frumoase perioade din viața lor au fost nevoiți să găsească alte moduri în care să sărbătorească absolvirea în mediul online.

 

Mesajul lui Brad Pitt pentru studenții Universității de Stat din Missouri

 

În acest context în care atât elevii de liceu, cât și studenții din anii terminali sunt nevoiți să sărbătorească online evenimentul la care se gândeau încă de anul trecut – festivitatea de absolvire -, Brad Pitt i-a felicitat pentru performanțele lor pe studenții de la Universitatea de Stat din Missouri, SUA.

Nu este întâmplător faptul că Brad Pitt a ales să le transmită un mesaj absolvenților de la această universitate pentru că Missouri este statul în care actorul a crescut.

Acesta le-a spus studenților că este convins că tinerii vor face din această lume un loc mai bun și că este mândru de ceea ce au realizat până acum.

„Bună, tuturor! Aici este Brad din izolare care transmite salutări tuturor absolvenților de la Universitatea de Stat din Missouri. Trebuie să fie foarte ciudat să faceți asta într-o perioadă atât de dificilă, dar vreau să știți că vă sprijinim cu toții  și pariem că veți face din această lume un loc mai bun. Vă dorim tot ce este mai bun în viitorul vostru. Ați reușit! Așa că bucurați-vă. Gândiți la nivel înalt și încă o dată, felicitările mele pentru tot”, le-a transmis celebrul actor Brad Pitt absolvenților de la Universitatea de Stat din Missouri.

Mesaj de felicitare de la Brad Pitt pentru tinerii absolvenți de anul acesta

Sfaturi de la Barack Obama pentru elevii absolvenți

 

De asemenea, și Barack Obama le-a transmis o serie de sfaturi absolvenților de liceu. În cadrul programului Graduate Together: America Honors the High School Class of 2020, au fost invitați să vorbească Megan Rapinoe, Dua Lipa, Timothée Chalamet și Alicia Keys, dar și Barack Obama.

Fostul președinte al SUA le-a transmis elevilor că în mâinile lor se află puterea de a schimba ceva în această lume.

„Cu toate dificultățile cu care se confruntă țara acum, nimeni nu vă poate spune că „sunteți prea tineri să înțelegeți” sau că „așa s-au făcut lucrurile întotdeauna.” Pentru că, cu atâtea incertitudini în jur, lumea este acum gata să fie modelată de generația voastră. Cum eu sunt unul dintre bătrâni, nu vă voi spune ce să faceți cu puterea pe care o aveți în mâini (…).

În primul rând, nu vă fie frică. America a mai trecut prin vremuri grele. Sclavie, război civil, foamete, boli, Marea Criză, și 11 septembrie, și de fiecare dată am ieșit la capăt mai puternici. De obicei, pentru că o nouă generație, tineri ca voi, a învățat din greșelile trecutului și și-a dat seama cum să facă lucrurile mai bine”, i-a sfătuit Barack Obama.

De asemenea, Barack Obama a făcut apel la valorile etice și i-a încurajat pe elevii din anii terminali să formeze o comunitate pentru că vor putea reuși doar împreună.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Brad Pitt