Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mia Farrow: Fiul meu Ronan ar putea fi copilul lui Frank Sinatra

Mia Farrow: Fiul meu Ronan ar putea fi copilul lui Frank Sinatra

Actrița Mia Farrow a făcut o declarație care a șocat întreaga lume: crede că fiul ei, Ronan, ar putea fi copilul primului ei soț, Frank Sinatra, informează Daily Mail.

Mia Farrow, care are patru copii biologici și 11 adoptați în timpul relațiilor cu Andre Previn și regizorul Woody Allen, a dezvăluit de curând că Frank Sinatra, primul ei soț, a fost marea sa iubire, iar Ronan ar putea fi copilul lui.

”Nu ne-am despărțit niciodată cu adevărat”, a declarat Farrow într-un interviu acordat Vanity Fair.

Actrița a afirmat că există posibilitatea ca Ronan, care s-a născut în timpul relației avute cu Woiody Allen, să fie fiul cântărețului Frank Sinatra.

Cu toate că Ronan, în vârstă de 25 ani, nu a efectuat vreun test ADN, este tratat ca un membru al familiei Sinatra.

 Mia Farrow i-a cerut protecția lui Sinatra în 1992, când l-a acuzat pe Woody Allen că ar fi molestat-o pe fiica lor Dylan, pe atunci în vârstă de 7 ani, temându-se de legăturile pe care acesta le avea cu organizația mafiotă Teamsters.

Atunci, Sinatra a intermediat o întâlnire între actriță și un prietn mafiot cu care ea a purtat o discuție pe bancheta din spate a automobilului.

"The Teamsters? Nu vă faceți griji. Noi deținem Teamsters", ar fi spus acesta.

Mia Farrow, în vârstă de 68 de ani, a spus: "Îmi amintesc că am început să mă bâlbâi: Vă muțtumesc, vă mulțumesc. Apoi el a plecat, iar eu m-am simțit în siguranță".

Mia Farrow a fost căsătorită cu cineastul Frank Sinatra între 1966 și 1968 și cu compozitorul Andre Previn între 1970 și 1979.

Mai apoi, actrița a avut o relație cu cineastul Woody Allen în perioada 1980-1992.

În toți acești ani, fiul ei Ronan a fost apreciat și iubit de familia cântărețului Frank Sinatra.

Nancy Sinatra, fiica cântărețului care a murit la vârsta de 82 de ani în 1998, a declarat pentru Vanity Fair că Ronan reprezintă o parte importată a familiei.

”El reprezintă o parte importantă a familiei noastre. Cu toții ne simțim recunoscători să îl avem în viețile noastre”, a afirmat atunci Nancy Sinatra.

Citeşte mai multe despre:   copil