Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Michael Flatley, creatorul "Lord of the Dance", se va retrage din activitate după debutul pe Broadway

Michael Flatley, creatorul "Lord of the Dance", se va retrage din activitate după debutul pe Broadway

Un articol de: - 22 Sep 2015, 11:13
Michael Flatley, creatorul "Lord of the Dance", se va retrage din activitate după debutul pe Broadway Foto: michaelflatley.com Monden
Michael Flatley, creatorul spectacolelor "Lord of the Dance", se va retrage din activitate, după debutul pe Broadway care va avea loc la sfârșitul acestui an.

Flatley, în vârstă de 57 de ani, va avea o apariţie specială în spectacolul "Lord of the Dance: Dangerous Games" şi va debuta astfel pe Broadway, pe scena de la Lyric Theater din New York, scrie Mediafax.

Spectacolul respectiv va fi jucat din 7 noiembrie până pe 3 ianuarie și include holograme, roboţi dansatori şi acrobaţi, alături de tradiţionala trupă de dansatori irlandezi, va include un moment cu celebrul dansator Michael Flatley, la finalul fiecărei reprezentaţii.

 Flatley, născut la Chicago din părinţi americano-irlandezi, a reinventat dansul tradiţional irlandez, încorporând o serie de mişcări originale la nivelul părţii superioare a trunchiului, dar şi ritmuri contemporane, în tradiţionalul dans "step".

Potrivit revistei Forbes, averea sa a fost estimată în acest an la 299 milioane de dolari.