Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Silviu Prigoana și-a găsit liniștea la cea de-a șaptea căsnicie. Cine este Mihaela Botezatu, a patra sotie a omului de afaceri

Silviu Prigoana și-a găsit liniștea la cea de-a șaptea căsnicie. Cine este Mihaela Botezatu, a patra sotie a omului de afaceri

Un articol de: Beatris Ionita - 28 Mai 2020, 20:05
Silviu Prigoana și-a găsit liniștea la cea de-a șaptea căsnicie. Cine este Mihaela Botezatu, a patra sotie a omului de afaceri Galerie foto (3) Monden

S-au împlinit 4 ani de când Silviu Prigoană și-a găsit liniștea alături de Mihaela Botezatu, și a dat uitării căsnicia marcată de scandaluri cu Adriana Bahmuțeanu. 

 

Siviu și Mihaela Prigoană s-au cunoscut la un eveniment organizat de Marcel Toader

 A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Prigoană a cunoscut-o pe Mihaela Botezatu prin intermediul regretatului Marcel Toader, care era finul lui Silviu, în urmă cu 5 ani și chiar de la început și-a dat seama că este femeia pe care o căuta.

Eu trebuia să mă întâlnesc cu Marcel Toader în Bucureşti, voia să mi-o prezinte şi pe Maria, viitoarea lui soţie. Atunci ne-am văzut pentru prima oară! Era multă lume, am făcut cunoştinţă cu toţi. El a observat că eram cumva reticentă şi a început să-mi vorbească despre el, să-l pot cunoaşte mai bine. M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit”, s-a confesat Mihaela pentru Taifasuri.

 

 

După prima jumătate de an, omul de afaceri declara că este extrem de fericit și liniștit alături de noua lui parteneră , care este o femeie extrem de calmă și a dat uitării circul și scandalul pe care l-a trăit alături de fosta soție. Un an mai târziu, Mihaela și Silviu s-au căsătorit.

 

 

Mihaela Prigoană a fost părăsită de soț și a rămas mamă singură pentru 3 copii

 

Mihaela Botezatu a mai fost căsătorită înainte să-și unescă destinul cu Silviu Prigoană. Din păcate, frumoasa blondă a trecut printr-un divorț dureros, din cauza infidelității soțului, care a rupt mariajul brusc, pentru o femeie mai tânără și a renunțat la cei trei copii mici ai lor, dintre care o fetiță de doar 4 luni la aceea vreme. 


"Silviu este exact ceea ce visam pentru mine, în urmă cu ceva ani. Întotdeauna mi-am dorit un bărbat mai mare decât mine, să fie inteligent, să fie un om care a lăsat ceva în urma lui, să fie bogat, nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine, ci unul căruia să nu-i lipsească nimic. Şi recunosc, sunt fericită că Silviu este avut, dar, înainte de asta, sunt fericită că este inteligent şi bun. Ca să ajungi bogat îţi trebuie ceva creier, iar el are tot ce mi-am dorit, îmi oferă toată dragostea lui, este tandru şi iubitor. Sunt mândră de el şi creşte inima în mine când văd cât este de deştept”, a declarat Mihaela Prigoană. 


 

Soția lui Prigoană este o femei de afaceri de succes

 

Mihaela Botezatu deține o farmacie cu produse cosmetice bio de lux, chiar în centrul Bucureștiului. Mai mult, doamna Prigoană este și cea care își promovează afacerea cu propria imagine.

 

 

 

Silviu Prigoană, vedeta cu cele mai multe divorțuri din România


 

Silviu Prigoana a trecut prin 7 mariaje, dar a avut doar 4 soții.  Prima căsnicie a omului de afaceri s-a terminat tragic, când Viorica, cea care i-a dăruit primii doi fii Honorius si Silvius, a murit. A urmat Gabriela, de care a divorțat în 2003, iar apoi Adriana Bahmuteanu, cea cu care a avut mai multe căsnicii cu năbădăi, nu mai puțin de 4. Prezentatoarea Tv l-a făcut și ea tătic pe Prigoană tit de două ori și tot pentru doi băieți, Maximus si Eduard. În 2016, Prigoana și-a pus din nou pirostriile și se pare că Mihaela este ceea ce își dorea.

Citeşte mai multe despre:   Silviu Prigoana,   mihaela prigoana