Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden INCREDIBIL! Cum arăta Mihaela Rădulescu pe când avea 32 kg în plus: “O GRASĂ nefericită... Ca să nu spun BALENĂ eşuată” (FOTO)

INCREDIBIL! Cum arăta Mihaela Rădulescu pe când avea 32 kg în plus: “O GRASĂ nefericită... Ca să nu spun BALENĂ eşuată” (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 20 Mar 2018, 11:30
INCREDIBIL! Cum arăta Mihaela Rădulescu pe când avea 32 kg în plus: “O GRASĂ nefericită... Ca să nu spun BALENĂ eşuată” (FOTO) Monden

Are un trup de invidiat şi este admirată de toată lumea, dar Mihaela Rădulescu a avut şi ea o perioadă în care mânca fără noimă şi era de-a dreptul durdulie. S-a întâmplat pe vremea când era însărcinată ţi avea cu 32 de kilograme în plus, scrie The One.

“Cred că mi-am câştigat dreptul de a vorbi despre siluetă, diete şi soluţii de slăbit miraculoase, de vreme ce „ambalajul” meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a… frigiderului, aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti. După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului (care, la mine, a durat sase luni), am realizat că… eram nu numai o mamă fericită, ci şi o… grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată”, îşi aminteşte vedeta.Mihaela Rădulescu a detaliat şi felul în care a reuşit să slăbească şi să revină la silueta de dinainte de sarcină:

“Mâncam exact ce-mi recomandase doctoriţa, fără nici o excepţie, făceam sport zilnic şi simţeam, destul de palid la început, că sunt pe drumul cel bun. Când mi-a spus să nu mă mai urc pe cântar zilnic, ci o dată pe săptămână, am căpătat şi mai mult curaj, căci kilogramele se topeau amical. Cât despre disciplina şi ambiţia mea, admit că n-au fost niciodată mai performante”.

Citeşte mai multe despre:   Mihaela Radulescu