Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adevărul despre CEA MAI VECHE RELAŢIE a actorului Mihai Bendeac: Acum a fost prins în fapt și a mărturisit TOTUL...

Adevărul despre CEA MAI VECHE RELAŢIE a actorului Mihai Bendeac: Acum a fost prins în fapt și a mărturisit TOTUL...

Un articol de: B1.ro - 23 Oct 2018, 08:27
Adevărul despre CEA MAI VECHE RELAŢIE a actorului Mihai Bendeac: Acum a fost prins în fapt și a mărturisit TOTUL... Monden

Mihai Bendeac are motiv de sărbătoare. Părinţii actorului au împlinit recent 37 de ani de când s-au căsătorit, aşa că Mihai a ţinut să împărtăşească bucuria cu fanii săi. 
Din declaraţiile acestuia făcute până acum, rezultă că actorul are o relaţie specială cu părinţii lui. După cum a mărturisit într-o emisiune recentă, cel mai important moment pentru el îl reprezintă naşterea fratelui său, scrie evz.ro. 

Bendeac a transmis, într-un mesaj emoţionant, că își iubește părinții cu disperare.

"Părinții mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situații complet nebun. Dar s-au descurcat. Și m-au făcut mereu funcțional pentru o carieră grea.
Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligență nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă.
Le-am greșit părinților mei de multe ori. Dar, și ei știu asta, i-am iubit și îi iubesc cu disperare.
Nu așteptați să le spuneți alor voștri că-i iubiți! Mulțumesc mama și tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă!", a scris îndrăgitul actor pe contul său de Instagram.


 

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac