Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Medicii au confirmat... De acum e OFICIAL: BOALA de care suferă Mihai Bendeac e INCURABILĂ! Ce se întâmplă cu X-Factor...

Medicii au confirmat... De acum e OFICIAL: BOALA de care suferă Mihai Bendeac e INCURABILĂ! Ce se întâmplă cu X-Factor...

Un articol de: B1.ro - 11 Noi 2018, 11:18
Medicii au confirmat... De acum e OFICIAL: BOALA de care suferă Mihai Bendeac e INCURABILĂ! Ce se întâmplă cu X-Factor... Monden

Mihai Bendeac a vorbit deschis despre depresie și despre cum l-a ajutat această boală să caute cu și mai mare îndârjire răspunsuri la întrebări importante despre viață. A ajuns astfel la concluzia că divinitatea există, dar orice fel de religie e doar o manipulare. Eu cred în lucruri simple, în bunătate, în milă față de orice ființă, în dreptate, a mai susținut actorul.

”NU sunt ateu!
Din contră… Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viață m-a împins la întrebări și căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică și incontestabilă constantă). Dar consider, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoasă.
Consider că decizia mea de acum 15 ani de a renunța la religia ortodoxă în care am fost botezat, a fost o decizie bună. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva… Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă piș pe ea. Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad.
Mi-e milă de voi. Și de teama voastră imaginară vizavi de un Dumnezeu care, în vechiul testament, pune o haită de lupi să ucidă niște copii..
Eu cred în lucruri simple, nu în religii. Cred în bunătate, în milă față de orice ființă, în dreptate. Asta e religia mea.
Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni. Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!”
, a scris Bendeac, pe Facebook. 
 

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac