Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mihai Bendeac, dezamăgit când a aflat că sora Deliei, Oana Matache, s-a căsătorit cu altcineva? "Nu pot, totuși, să-i întorc spatele definitiv" (FOTO)

Mihai Bendeac, dezamăgit când a aflat că sora Deliei, Oana Matache, s-a căsătorit cu altcineva? "Nu pot, totuși, să-i întorc spatele definitiv" (FOTO)

Un articol de: - 28 Mai 2017, 15:57
Mihai Bendeac, dezamăgit când a aflat că sora Deliei, Oana Matache, s-a căsătorit cu altcineva? "Nu pot, totuși, să-i întorc spatele definitiv" (FOTO) Monden

Mihai Bendeac a aflat și el de vestea că Oana Matache, sora Deliei, se căsătorește astăzi, așa că actorul i-a făcut o urare haioasă pe rețelele sociale. Cu toate că nu spune concret, actorul dă de înțeles că la un moment dat a plăcut-o pe aceasta, însă se bucură foarte mult că și-a găsit alesul și că au hotărât să facă pasul cel mare.

"În cele mai multe situații, mă calcă pe nervi. Îmi cunoaște punctele slabe și lovește fix acolo când e cazul. Uneori, nu vorbim săptămâni sau luni întregi. Mă privește cu vagă simpatie doar atunci când are nevoie de un sfat sau să o fac să râdă. Nu pot, totuși, să-i întorc niciodată spatele definitiv (fiindcă mi-e teamă că mă înjunghie).

În concluzie, Matache îmi e fix ca o rudă.

Postarea aceasta are un început lung și se termină repede. (A sunat awkward fraza asta).

În ea (în postare) nu este, însă, vorba despre Matache. Ci despre sora ei. Voiam, deci, să o felicit pe Oana, care astăzi, măritându-se, putem spune că, practic, se căsătorește. Cu cine? Cu un bărbat care, tot astăzi, se însoară cu ea. (Ce șanse erau?..)

Nu este adevărat că am avut la un moment dat un interes vizavi de ea și chiar mă bucur că face acest pas cu altcineva. 

 

A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac,   Delia Matache