Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Antena 1 face anunțul: Mihai Bendeac a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS!

Antena 1 face anunțul: Mihai Bendeac a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS!

Un articol de: Andrei Stan - 09 Apr 2019, 07:51
Foto: Mihai Bendeac / Sursa: Instagram Monden

Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea, plângând în hohote la emisiunea "X Factor". Actorul a fost extrem de impresionat de interpretarea unei tinere concurente, astfel că publicul l-a putut vedea într-o ipostază la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A ÎNTÂMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZĂ MARE ( GALERIE FOTO)

Lavinia Florea, o tânără de 16 ani din Timişoara,  a mărturisit, la interviul de prezentare, că a fost adoptată la vârsta de 6 ani. 

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII A FOST FĂCUT ÎN MIEZ DE NOAPTE! IMAGINI ȘOCANTE (FOTO)

Înainte, a petrecut doi ani în grija unor asistenţi maternali „groaznici“, după cum susţine, care o puneau la colţ şi nu-i ofereau nicio atenţie.  

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR, ÎN PERICOL! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! SUFERĂ DE O BOALĂ TERIBILĂ

„Mă numesc Lavinia Florea, am 16 ani şi am emoţii… nu ştiu ce să zic. Sunt adoptată de la 6 ani şi sunt conştientă de faptul ăsta şi nu m-a deranjat până la 14 ani. Nu ştiu de ce, simt o chestie ciudată. Că toată lumea are părintele lui, iar eu nu-l am, ştiţi? Înainte am fost la casa de copii. La 4 ani am fost conştientă de asta. Şi de la 4 la 6 ani am fost la nişte asistenţi maternali groaznici... Simţeam că nu am fost băgată în seamă. Eram pusă la colţ... Alţi copii erau afară, iar eu eram înăuntru... Şi de acolo, femeia aceea care m-a făcut pe mine a semnat că pot fi adoptată de o persoană, şi atunci mama a venit şi m-a luat. Şi de atunci, ea e mama mea“, a povestit concurenta, potrivit adevarul.ro

Extrem de emoţionată, adolescenta a interpretat piesa Ioanei Ignat, „Nu mă uita“, şi a reuşit să-i impresioneze cu emoţia şi vocea ei caldă pe cei patru membri ai juriului. 

De departe, cel mai emoţionat de povestea şi interpretarea concurentei de 16 ani a fost Mihai Bendeac, care a izbucnit imediat în lacrimi, la primele versuri.  

„Nu am plâns de 10 ani în public... şi ştiam că atunci când se va întâmpla, nu o să mă pot opri“, a mărturisit nonconformistul actor.

„(...) Acum, nu ştiu ce s-a întâmplat. Pur şi simplu, după 10 ani… copilul ăsta a făcut el ceva şi a dărâmat un zid“, a mai spus Bendeac.  

Antena 1 face anunțul: Mihai Bendeac a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac,   Lavinia Florea,   x factor
 
Loading...