Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden DEPRESIV și ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 în legătură cu prezența lui Mihai Bendeac pe post! E FĂRĂ PRECEDENT!

DEPRESIV și ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 în legătură cu prezența lui Mihai Bendeac pe post! E FĂRĂ PRECEDENT!

Un articol de: B1.ro - 06 Feb 2019, 08:06
DEPRESIV și ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 în legătură cu prezența lui Mihai Bendeac pe post! E FĂRĂ PRECEDENT! Foto: Mihai Bendeac / Sursa: Instagram Monden

Mihai Bendeac şi-a surprins toţi fanii, postând un mesaj extrem de emoţionant pentru părinţii săi, care au împlinit 37 de ani de căsnicie.

Actorul a recunoscut că a fost și este un fiu-problemă, însă mărturiseşte că își iubește părinții cu disperare. Mai mult, el nu s-a menajat deloc, făcându-şi un portret... ciudat. Bendeac s-a autodescris ca "artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situații complet nebun".

REPEDE CLICK AICI: DOLIU PESTE ROMÂNIA, ÎNDRĂGITA INTERPRETĂ DE MUZICĂ POPULARĂ S-A STINS DIN VIAȚĂ! (FOTOGRAFII TERIBILE DE LA FAȚA LOCULUI)

Cu toate acestea, el i-a îndemnat pe internauţi să nu mai amâne momentul şi să le spună părinților că îi iubesc.

REPEDE CLICK AICI: AI PISICĂ? NU EZITA NICIO SECUNDĂ ȘI INTRĂ SĂ VEZI POZELE ASTEA !!! 

"Părinții mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situații complet nebun. Dar s-au descurcat. Și m-au făcut mereu funcțional pentru o carieră grea. Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligență nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă. Le-am greșit părinților mei de multe ori. Dar, și ei știu asta, i-am iubit și îi iubesc cu disperare. Nu așteptați să le spuneți alor voștri că-i iubiți! Mulțumesc mama și tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă!", a scris Mihai Bendeac în mediul online.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac