Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mihai Bendeac a plâns în hohote: Până la urmă s-a aflat despre ce e vorba... Din păcate, veștile nu sunt bune...

Mihai Bendeac a plâns în hohote: Până la urmă s-a aflat despre ce e vorba... Din păcate, veștile nu sunt bune...

Un articol de: B1.ro - 22 Noi 2018, 08:57
Mihai Bendeac a plâns în hohote: Până la urmă s-a aflat despre ce e vorba... Din păcate, veștile nu sunt bune... Monden

Mihai Bendeac a izbucnit în lacrimi la „X Factor“, după momentul unei fete de 16 ani pe nume Laviniei Florea. Pe tot parcursul reprezentaţiei adolescentei, Bendeac a plâns în hohote.

„Nu am plâns de 10 ani în public... şi ştiam că atunci când se va întâmpla, nu o să mă pot opri“, a spus Mihai Bendeac.   

Actorul a fost profund impresionat de Lavinia, despre care s-a aflat, în urm,a interviurlor de prezentare, că este adoptată de când avea şase ani.

Despre reacţiile lui din cadrul X Factor, Mihai Bendeac a spus că el trăişte întotdeauna intens fiecare moment, chiar dacă unora li se pare că exagerează, scrie Adevărul.

„E foarte posibil ca dacă nu reuşesc să mă detaşez, inima sau ficatul sau ceva o să-mi cedeze şi să nu mai exist fizic. Din punct de vedere profesional, experienţa asta nu înseamnă nimic, de fapt, pentru mine. Adică, eu nu mă simt om de televiziune. Dar uman, ultimele şase zile pentru mine sunt cel mai important lucru care mi s-a întâmplat după naşterea fratelui meu.

Indiferent dacă am momente în care poate sunt penibil sau ridicol, nu o să-mi reproşez niciodată că nu am fost real în fiecare secundă. Prezentator, în orice caz, nu sunt, m-am convins de asta. Dar să interacţionez cu nişte oameni şi să ajut cu orice pot şi să susţin un proiect în care sunt foarte multe momente care pe mine mă mişcă profund,  asta înseamnă foarte mult pentru mine“, a mai povestit Bendeac.   
 

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac