Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden S-a CONFIRMAT, e semi-drogălau... Adevărul despre actorul Mihai Bendeac a ieșit la iveală: Ce se întâmplă cu X-Factor...

S-a CONFIRMAT, e semi-drogălau... Adevărul despre actorul Mihai Bendeac a ieșit la iveală: Ce se întâmplă cu X-Factor...

Un articol de: B1.ro - 14 Noi 2018, 08:22
S-a CONFIRMAT, e semi-drogălau... Adevărul despre actorul Mihai Bendeac a ieșit la iveală: Ce se întâmplă cu X-Factor... Monden

Actorul şi prezentatorul TV Mihai Bendeac, în vârstă de 35 de ani, le-a transmis un mesaj emoţionant părinţilor lui şi a mărturisit că a fost „un copil cu probleme“.

Mihai Bendeac, prezentatorul show-ului „X Factor“ de la Antena 1, le-a transmis un mesaj emoţionant de mulţumire părinţilor lui, care aniversează 37 de ani de căsnicie, potrivit adevarul.ro.

  Actorul a mărturisit totodată că „a fost un copil cu probleme“, devenind mai târziu depresiv. Bendeac a menţionat şi faptul că a avut chiar probleme cu alcoolul şi drogurile.  

 „Părinţii mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogălău, în alte situaţii complet nebun. Dar s-au descurcat. Şi m-au făcut mereu funcţional pentru o carieră grea“, a scris Bendeac pe Instagram.    Prezentatorul „X Factor“ a vorbit şi despre fratele lui mai mic, Andrei, pe care îl descrie ca fiind „frumos şi cu o inteligenţă nimicitoare“. Actorul a ţinut să le mulţumească părinţilor lui, cărora mărturiseşte că le-a greşit de multe ori.    „Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligenţă nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă. Le-am greşit părinţilor mei de multe ori. Dar, şi ei ştiu asta, i-am iubit şi îi iubesc cu disperare. Nu aşteptaţi să le spuneţi alor voştri că-i iubiţi! Mulţumesc mama şi tata! Vă iubesc cu disperare!“, a fost mesajul actorului, alături de o fotografie cu părinţii lui.

Mesajul emoţionant a fost o urmare a cele mai recente ediţii „X Factor“, în care Mihai Bendeac, care a recunoscut că nu a mai plâns în public de 10 ani, a izbucnit în lacrimi la momentul unei concurente de 16 ani, care a fost adoptată la vârsta de 6 ani. Tânăra a mărturisit în interviul de prezentare că mama ei biologică este cea care nu vrea să o vadă, deşi a încercat să ia legătura cu ea, chiar şi pe reţelele sociale. 

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac