Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mihai Gruia a clacat. Actorul a cedat nervos pe platoul de filmare. Ce s-a întâmplat...

Mihai Gruia a clacat. Actorul a cedat nervos pe platoul de filmare. Ce s-a întâmplat...

Un articol de: Redacția B1.ro - 20 Ian 2020, 17:34
Foto: TVMania Monden

Actorul Mihai Gruia Sandu a dezvăluit că o singură scenă i-a întins nervii actorului la maximum, deşi are o experienţă îndelungată în cariera sa.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA! PROFEȚIA SE ADEVEREȘTE! URGIA VINE PESTE ROMÂNIA, FRAȚILOR (GALERIE FOTO)

Mai precis, marele actor, cunoscut şi sub numele de "Arlechino", a filmat o scenă de mai multe ori, însă nu din cauza sa, ci a calului alături de care filma.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI (GALERIE FOTO)

Astfel, Mihai a pierdut o zi întreaga pe platoul de filmare.

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN A RECUNOSCUT TOT DESPRE RELAȚIA BOMBĂ! FUEGO E ULUIT! I-A LUAT MÂNA ȘI... (GALERIE FOTO)

„Am tras o scenă de o zi întreagă, din cauza unui cal. Am stat pe scena aceea, care era o chestie simplă, adică ieșeam pe ușă, mă suiam în trăsură și spuneam: Birjar, Café des Artistes. Nimeni nu s-a gândit că acel cal pleca în momentul în care cineva spunea „acțiune”. Ori, la cuvântul „acțiune”, eu trebuia să ies din clădire, să mă sui în trăsură și pe urmă să plece, iar calul pleca”, a dezvăluit Mihai Gruia Sandu, scrie libertatea.ro.

Se pare că secvenţa nu ieşea din cauza unui singur cuvânt, toţi cei care filmau dându-şi seama mult prea târziu de acest aspect.

"Și am făcut chestia asta de vreo 8 sau 10 ori, se schimbase între timp lumina, se schimbase nivelul nervilor echipei și, la un moment dat, cineva s-a prins. „Deci nu mai spuneți „acțiune”, pentru că el pleacă, el asta știe». Să faci aceeași chestie, care nu e atât de complicată, deja te umple de nervi. Nu mai poți, nu mai vrei!”, a spus actorul.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Gruia