Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Totul a fost confirmat! Din păcate este vorba de îndrăgita artistă MIRABELA DAUER: Anunțul trist tocmai a fost făcut...

Totul a fost confirmat! Din păcate este vorba de îndrăgita artistă MIRABELA DAUER: Anunțul trist tocmai a fost făcut...

Un articol de: -
Monden

Mirabela Dauer a povestit într-o emisiune tv momentele dificile prin care a trecut  înainte și după operația la rinichi.

Artista a explicat că a avut un sentiment ciudat, care parcă i-a dictat că trebuie să meargă la medic.

"Am avut o premoniţie. Am zis: «Vreau să mă duc să-mi fac analizele». Eu sunt cel mai nebun om...îmi fac analizele de două ori pe an. Singurul lucru pe care nu mi-l fac, pentru că nu este bine este acest CT (n.r. computer tomograf). Prietenii mei au plecat la Roma. Eu care ador Roma, nu am vrut să merg. Nu am simţit nimic, nu am avut nicio durere, ci pur şi cimplu am vrut să-mi fac analizele. Le făcusem în noiembrie şi când am venit din Israel le-am făcut din nou în ianuarie. M-am internat la 28 ianuarie şi a doua zi m-am operat. Acum sunt foarte bine. Am stresat pe toată lumea cu apa mea cu gheaţă şi eu nu aveam voie să beau după anestezie. Lunile februarie şi martie au fost cu cele mai sinistre momente pentru mine...Un om perfect sănătos să păţească acest lucru. Nimic  nu este întâmplător. Probabil că eu am meritat. Am fost încercată de Dumnezeu, să vadă dacă mă dezic de el. Eu, niciodată?! El m-a apărat, cu spijinul acestor îngeri (n.r. medicii), care au avut grijă de mine. Au fost cele mai frumoase clipe din viaţa mea într-un spital", a declarat Mirabela Dauer la emisiunea "Agenţia Vip".

Citeşte mai multe despre:   mirabela dauer
 
 
 
Loading...