Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mircea Albulescu, la “Nemuritorii”: “Despre mine prefer întotdeauna să vorbesc la prezent”

Mircea Albulescu, la “Nemuritorii”: “Despre mine prefer întotdeauna să vorbesc la prezent”

Actorul Mircea Albulescu, pe numele său adevărat Iorgu Constantin Albulescu, a fost invitat în emisiunea moderată de Dana Olaru, “Nemuritorii”, difuzată, vineri, de B1 TV. Mircea Albulescu a vorbit despre copilăria sa precum și despre familia în care a crescut.

“Despre mine prefer întotdeauna să vorbesc la prezent și de acum încolo cât se va mai putea, tot la prezent voi vorbi despre mine”, a menționat actorul, după ce a fost invitat de moderatoare să povestească despre copilul Iorgu Albulescu.

“Copilul Iorgu Albulescu este un copil absolut minunat”, a răspuns actorul, folosind timpul prezent.

Mircea Albulescu, despre sine la prezent


Mircea Albulescu a oferit detalii și despre prenumele său , spunând că în viziunea Bisericii Ortodoxe prenumele este Constantin din cauză că nașul său purta acest nume, iar la botez preotul a zis " se botează robul lui Dumnezeu, Costică".

Reprezentativul actor a dat lămuriri și despre modul în care a căpătat prenumele Mircea. "Mama mea care vorbea destul de șchiop românește, când am început să ne întelegem, mi-a zis Mircea", a spus acesta.

Mircea Albulescu, despre numele său


Mircea Albulescu, cu o carieră de actor de aproape jumătate de secol, a jucat în piese de teatru importante precum "Danton" sau "Generoasa fundație", precum și în filme cunoscute cum ar fi "Cursa" sau "Înghițitorul de săbii". A primit numeroase distincții, poatea cea mai importantă dintre ele fiind "Premiul național pentru întreaga activitate artistică", primită în 2003 din partea Ministerului Culturii.


Citeşte mai multe despre:   actor ,   teatru,   cinematografie