Mircea Badea, întâlnire de gradul zero cu fostul preşedinte Emil Constantinescu

Mircea Badea, întâlnire de gradul zero cu fostul preşedinte Emil Constantinescu

Realizatorul TV a povestit întâmplările de care are parte atunci când merge la frizerie, să se tundă. Jurnalistul a mărturisit că se întâlneşte pe scaunul frizerului cu diverse personalităţi.

Mircea Badea s-a întâlnit cu Emil Constantinescu şi cu generalul Ardelean

Omul de televiziune a rămas mirat să vadă că este „coleg” de frizerie cu foşti oameni de influenţă şi putere în statul român. „Eu, când mergeam la frizerie – aceeaşi frizerie în ultimii douăzeci de ani – până în ultimii doi ani, mă duceam cu sufletul strâns, pe genul „cine naiba o mai sta lângă mine”. Cum stăteam eu liniştit, mă duceam să mă tund în cap, mă aşezam pe scaun şi mă uitam şi eu în dreapta. Şi, în dreapta mea, tocmai se aşezase, de exemplu, „Vulpea”, să se tundă – generalul Ardelean. Sau, stăteam eu aşa liniştit, mă uitam, hop, lângă mine, preşedintele Emil Constantinescu. Cu „Vulpea” nu am vorbit niciodată, dar cu preşedintele Constantinescu da. Sau, cum stăteam eu liniştit aşa, de data asta nu se tundea, îşi făcea manichiura. Cine crezi că îşi făcea manichiura? Ăla care a fost deputat şi a scris el acum cu grupul de la Monaco. Era Rizea, îşi făcea unghiuţele. Dar asta aşa, la prima strigare, că îţi dau multe din astea„, a povestit Mircea Badea la Antena 3, preluat de dcnews.ro.

Realizatorul TV s-a tuns şi singur, acasă, dar greşit

Badea a afirmat că s-a tuns greşit, asemenea celor care încercau să arate precum Vanilla Ice. „Vreau să vă spun un lucru foarte important: m-am tuns singur. M-am tuns singur în baie… unde era să mă tund? M-am tuns singur în cap. M-am tuns cel mai prost de când mă tund singur, practic de când a început pandemia. Am greşit rău de tot, n-am fost atent, mai ales la spate, unde e praf. Ţineţi minte cum erau ăia cu fulgere, cu Vanilla Ice? Doar că ăia o făceau intenţionat. Ei bine, aşa sunt eu, din cauză că am ţinut maşina greşit„, a zis Mircea Badea.

Vedeta Antenei 3 are un sfat preţios pentru cei care se tund singuri

Mircea Badea a venit cu un sfat preţios pentru cei care se tund siguri, în urma experienţelor personale. „Am un sfat pentru cei care insistă să se tundă singuri: să nu lăsaţi să crească părul mai mult de 10 zile înainte să executaţi din nou. Pentru că altfel ar fi foarte complicat să păstraţi o proporţie, credeţi-mă! După aia, e imposibil! Nefiind de meserie şi făcânt totul singur: să ţii oglinda, să te uiţi la spate, e complicat. Sfatul numărul 1 pentru cei care se tund singuri: niciodată să nu lăsaţi mai mult de 2 săptămâni între cele două tunsori!„, a mai spus Badea la postul pentru care lucrează.

Urmăriți B1TV.ro și pe