Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mircea Badea RUPE TĂCEREA şi spune, în premieră, adevărul despre Andreea Esca: Asta e BOMBA mondenă a anului!

Mircea Badea RUPE TĂCEREA şi spune, în premieră, adevărul despre Andreea Esca: Asta e BOMBA mondenă a anului!

Un articol de: B1.ro - 09 Ian 2019, 07:35
Monden

Lume, lume, ia de aici bomba mondenă a anului! Reacţie acidă a lui Mircea Badea după ce a aflat că Andreea Esca a declarat că românii sunt dezamăgiți de vremurile în care trăim și că nu mai au speranța de acum 20-30 de ani.

”Care sunt ofurile? Cred că le știm cu toții care sunt ofurile. Ne-am fi dorit mult mai mult de la România, ne-am fi dorit după Revoluție să, nu știu, măcar să merg și eu pe o autostradă când mă duc la Sibiu. Oare crezi că vreau mult? Da, e o dorință mare… Sau, nu știu să se fi făcut o stație de metrou, că am niște prieteni care locuiesc în Drumul Taberei și și-ar fi dorit să ajungă mai repede cu metroul. Sau poate ne doream mult dacă am fi vrut să existe toaletă în toate școlile și să nu meargă copiii undeva afară în timp ce se dărâmă școala pe ei? Sau să fi făcut ceva, astfel încât acei medici extraordinari, care unii dintre ei au fost colegi cu mine de liceu, să nu fie nevoiți să plece și să își profeseze, să profeseze medicina într-o altă țară pentru că aici nu ar fi avut niciodată satisfacția muncii lor! Nici nu discutăm de salarii aici, discutăm despre condițiile în care pot munci și se pot dezvolta. Deci, cam asta ne-am fi dorit după Revoluție și suntem undeva, zic eu, destul de departe de ce ne-am dorit. Asta e concluzia mea la 10 ani, 20 de ani, 30 de ani de la Revoluție”, a declarat Andreea Esca, pentru Pagina de Media.

Mircea Badea a ironizat-o pe știristă și i-a transmis că dacă românii sunt dezamăgiți, atunci acest lucru se întâmplă pentru că ea și alți jurnaliști prezintă știri false la televizor: “Duduia Esca, asta e o idee pe care aș dori să v-o transmit: Dacă vreți ca românii să mai aibă speranță, ăia de se uită la dumneavoastră și, culmea, vă cred, din motive pe care nu le înțeleg, dacă acum 10 ani românii aveau multă speranță, iar acum sunt dezamăgiți, mai tăiați din fake news, mai dați știri corecte, fără minciuni în ele. Nu inventăm că se votează în Parlament nu știu ce, că în Codul Penal se va întâmpla nu știu ce, că se întâmplă chiar acum când nici la un an după nu se întâmplă. Știți? Fără fake news. Poate sunt mai puțini oameni dezamăgiți. Zic și eu, e o propunere”.

Citeşte mai multe despre:   Mircea Badea,   Andreea ESca
 
 
 
Loading...