Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mișcările senzuale ale Madonnei, simbol al trecerii la maturitate: Cel mai extravagant Bar Mitzvah (VIDEO)

Mișcările senzuale ale Madonnei, simbol al trecerii la maturitate: Cel mai extravagant Bar Mitzvah (VIDEO)

Trecerea la maturitate a unui tânăr evreu american s-a dovedit a fi unul dintre cele mai imature și penibile momente ale vieții sale. Cel puțin pentru spectatori.

Tânărul Shaun Sperling din California a ales să celebreze Bar Mitzvah, sărbătoarea supranumită “pasaj spre maturitate” petrecută la vârsta de 13 ani, printr-un dans pe o piesă interpretată de Madonna.

Îmbrăcat specific temei ceremoniei, cu o cămașă imprimată pe spate cu chipul reginei muzicii pop, tânărul evreu a încercat să imite cât mai exact mișcările senzuale ale artistei pe ritmul piesei “Vogue”.

Filmulețul a înregistrat câteva zeci de mii de vizualizări și sute de comentarii haioase în doar câteva zile de la postarea pe internet chiar de către evreul Shaun Sperling. Poate tânărul american și-a dorit ca înregistrarea să ajungă și la Madonna, drept un mic cadou pentru aniversarea de astăzi, a 54 de ani.

Cu toate aceastea, actul artistic va rămâne, cel mai probabil, unul din marile regrete ale lui Shaun Sperling, aflat acum la vârsta de 33 de ani.

Tânăr evreu, la ceremonia trecerii la maturitate
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Madonna,   ceremonie,   dans